Parkovisko na škultetyho ulici

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený
meno
katarina vargova 12. septembra 2014

Dobry den,

Rada by som apelovala touto cestou na vyznacenie parkovacich pruhov na škultetyho ulici v nitre, nakolko su na tomto parkovisku neni pruhy vyznacene a auta tym padom parkuju naozaj ako sa im zachce. Nasledne potom vznika problem ze auta maju medzi sebou velke medzery a zaberaju tak potencialne dalsie miesta. Beztak je tu parkovanie vyriesene zle a takto sa to este horsi, po 17 hod je priam zazrak ak nejake volne miesto este je.
Dakujem za vasu reakciu, Katarina Vargova.

16. september 2014

Odpoveď samosprávy

Vašu žiadosť postupujeme správcovi komunikácii - Mestským službám v Nitre, nakoľko táto organizácia zabezpečuje obnovu vodorovného dopravného značenia.

Ing. Ján Pánský, referent pre dopravu pri Mestskom úrade v nitre
26. september 2014

Odpoveď samosprávy

Mestské služby Nitra momentálne zabezpečujú odstránenie nedostatkov na dopravnom značení, ktoré by mohlo ohroziť alebo obmedziť plynulosť cestnej premávky a po ukončení uvedených prác, a ak to finančné prostriedky na obnovu dopravného značenia pokryjú, pristúpi správca miestnych komunikácií k obnove VDZ na parkoviskách pred bytovými domami.

Ing. Janček - MsS
30. september 2014

katarina vargova

No jednoducho uzasne to sa toho parkoviska ozaj nikdy nedockame ale raz sa fakt nas..em a namalujem tie ciary sama ked je to pre nich tak casovo a financne narocne..dobrych de..lov tam akurat tak zamestnavaju a potom nemaju peniaze na dolezitejsie veci ako napr. uspokojit potreby svojich obcanov ale radsej budu platit nejaku cu.ku co bude cely den odpovedat na podnety stylom ctrl c a ctrl v nejakou trapnou formulkou..
07. október 2014

Ľubomír Miškolci

Dobrý deň, vyzerá to tak, že sa ľady pohli, len bude potrebná súčinnosť obyvateľov, prosím kontaktujte ma na [email protected].
Ďakujem
10. október 2014

Palo

Vážení priatelia, občania podelím sa s Vami o udalosť, ktorá ma ešte viac usvedčila v presvedčení prečo robím dobre keď idem kandidovať za poslanca do MsZ v Nitre. Oslovil ma p.Miškolci, že už od roku 2013 neuspešne rieši obnovenie parkovacích čiar v mieste svojho bydliska. Slovo dalo slovo a tak sme sa dohodli, že ak sa zoženie pár ochotných ľudí spravíme obnovu čiar svojpomocne.Takže mali sme zámer ušetriť mestu financie s tým, že obyvatelia by si svojpomocne obnovili pôvodné parkovacie pásy, farba by sa zakúpila u certifikovanej firmy, čiary by sa robili presne podľa platnej normy. Bohužiaľ do dnešného dňa som sa z Mestským služieb dozvedel jedine ako sa zase niečo nedá. Ešte v stredu som dostal prísľub od zamestnanca MsS, že nevidí problém v takejto aktivite občanov. Vo štvrtok ako som ho požiadal o písomné vyjadrenie do e-mailu skončila táto snaha a aktivita občanov jednoznačným nie zo strany MsS. Zdravý rozum nepochopí ako sa môže mesto brániť, keď chce občan ušetriť financie svojou aktivitou. K tej certfikácii som sa vyjadril, že farba certifikovaná bude a čo sa týka kontroly tak si prizveme stavebný dozor, ktorý má oprávnenie kontrolovať dopravné značenie na pozemnej komunikácii tým pádom bude dodržaný aj certifikovaný systém. Jediné riešenie, ktoré navrhoval zamestnanec MsS k danému problému bolo nech si občania zaplatia certifikovanú firmu, ktorá im to spraví! Pýtam sa všetkých uvedomelých občanov PREČO A DOKEDY SA BUDE TAKTO NEEKONOMICKY ROZMÝŠĽAŤ A ŠAFÁRIŤ V NITRE? Máme sa mi obyvatelia Nitry skladať na značenie na parkovacích plochách, ktoré patria mestu. Mimo daní a parkovania si budeme platiť aj parkovacie pásy, však prečo nie treba naplniť mestskú pokladnicu. Aj pre toto som sa rozhodol kandidovať za poslanca do MsZ pretože ako občan nášho mesta často narážate na inštitúciách, ktoré by mali zastupovať záujmy obyvateľov Nitry na ľudí, ktorí hľadajú všetky možnosti, ako sa Váš podnet alebo problém nedá riešiť. Poďme ľudia toto zmeniť čo najskôr pretože toto sa raz musí zmeniť, aby občan nemohol spraviť niečo pre svoje mesto úplne zadarmo a nezištne.
23. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Pretrváva naďalej daný problém?

Ďakujem

MsÚ M.Dirnbach
30. september 2021

Jana

Pruhy boli vyznačené.
30. september 2021

Palo Obertáš

Nič nebolo vyznačené sú to len zbytky starého značenia. Celá Klokočina potrebuje preznačiť VDZ čo sa absolútne nedeje proste neschopnosť či v minulosti, alebo aj teraz. Momentálne sa vyhovoríte na nepodpísanie zmluvy s dodávateľom, ale ide len o niekoho neschopnosť v rámci úradu.
30. september 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet opätovne preposielame samospráve so žiadosťou o reakciu.

S pozdravom

Lucia Lopúchová
Odkaz pre starostu
[email protected]
01. október 2021

Jana

Dobrý deň, v pôvodnom komentári pani písala, že pruhy tam vôbec nie sú, teraz tam evidentne sú a je rozdiel, ako sa parkovalo v minulosti a ako sa parkuje teraz. Prosím podnet označiť ako vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania