Golianovská-cyklotrasa-poškodená

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

V riešení
meno
Raymond Kana 04. októbra 2021

Obraciam sa na VUC aj na mesto NR ohľadom závad na cyklotrase Janíkovce - Golianovo a Nitra - Ivánka. Pokiaľ som dobre informovaný, časti cyklotrás boli len nedávno kolaudované a je možné stavebné práce reklamovať.
Prikladám foto z časti nad Janíkovcami, kde sú praskliny aj v dĺžke akolo 100 m (viď foto) a medzery medzi telesom cyklochodníka a palisádami. Podobné závady aj v oblasti Krškán, tu je ich menej, zrejme z objektívneho dôvodu, že vedú v menej problematickom teréne po rovine a nie vo svahu.

18. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujem za vami zadaný podnet ktorý bol preposlaný na vedomie Stredisku mestských služieb a Odboru Investičnej výstavby .
Prajem pekný deň

S pozdravom Cok Steinemannová
19. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Vami zaslanú požiadavku sme zaslali na skoré vybavenie pracovníkovi odboru investičnej výstavby a rozvoja, ktorý sa reklamovanou závadou bude zaoberať a obráti na firmu, ktorá cyklotrasu realizovala.
S pozdravom
OVaR

OVaR
05. máj 2022

Raymond Kana

dobrý deň, aký je v tomto prosím Vás posun ?

Ďalšia vec, podpis "s pozdravom OVaR" je to isté, ako by ste sa podpísali "Anonym". Predpokladám, že keď máte pracovnú kompetenciu, meno nie je predmetom tajomstva.

S pozdravom,
Raymond Kaňa
05. máj 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
20. jún 2022

Raymond Kana

18. októbra 2021 bol nahlásený podnet, doteraz žiadna príčetná reakcia typu - vykonali sme obhliadku, poškodenia sú spôsobené nekvalitným zhotovením, alebo za B/ z takých a takých príčin, poškodenie podlieha / nepodlieha reklamácií.... budeme postupovať tak a tak.... Po 3/4 roku žiadna známka funkčnej samosprávy. Naozaj dostal "Odkaz pre starostu" ocenenie ?

S pozdravom,

čoraz viac letargický občan
21. jún 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania