Kláštorská-strom-suchý

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený
meno
Janko 16. decembra 2021

Dobry den,
tento strom drzi iba plot o ktory je oprety. Je to cesta k liecebaku, frekventovana. Prosim o urychlene odstranenie stromu.

Dakujem

17. december 2021

Jana

To má niekto v záhrade alebo je to na mestskom pozemku?
17. december 2021

Janko

Je to za plotom (ktory ten strom este drzi), takze pravdepodobne na sukromnom pozemku.
31. december 2021

Janko

Je mi luto ze samosprava to neriesi aj ked je strom na sukromnom pozemku. Ved ide o zdravie obcanov danovych poplatnikov, ide o pristup k nemocnici, ide o riziko zablokovania cestnej dopravy, linky MHD .. co ak tento strom spadne zrovna na novy pekny autobus vo farbach mesta a bez reklamneho smogu, na ceste s pacientami do nemocnice ? Asi prestanem na tento portal chodit, pretoze sa podnety neriesia.
01. január 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnetu sa automaticky nastaví status "Neriešený" ak sa k nemu samospráva nevyjadrí do 14 pracovných dní. To však neznamená, že by sa v budúcnosti neriešil, ak samospráva podnet prijme, podnetu sa nastaví status "V riešení" a bude sa ním zaoberať. Podnet som teda znovu odoslala samospráve s upozornením na neriešený podnet.

S pozdravom

Lucia Lopúchová
Odkaz pre starostu
[email protected]
12. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujem za vami zadaný podnet ktorý bol preposlaný s požiadavkou o riešenie Odboru Životné prostredie .
Prajem pekný deň

Cok Steinemannova
18. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
časť suchého ihličnanu, nebezpečne nakloneného nad verejnú komunikáciu bola odstránená, aby bola zachovaná bezpečnosť pohybujúcich sa osôb (paragraf 127 občianskeho zákonníka).

Ing.Vencelová, OŽP
19. január 2022

Janko

Ano, potvrdzujem, ze v pripade doslo k posunu, ak som dobre videl, tak strom tam stale je ale bol zatlaceny spat na pozemok majitela a oprety o nejaky stlp co tam je. Neviem na 100% ci je to ten isty strom alebo dalsi. Tiez vidno nejake orezane konare. Celkom dobre. Typujem ze ako dalsi krok uradov bude kontaktovanie majitela pozemku, aby ten bio neporiadok upratal :)
dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania