Parkové nábrežie-Zatvorenie zadného vchodu telocvične

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

V riešení
meno
Jana 06. februára 2022

Chcela by som upozorniť na situáciu, ktorá sa opakuje, keď majú deti v telocvični ZŠ Tulipánová športové podujatie. Rodičia nemajú zábrany parkovať na trávniku, minule parkovali skoro až pri drevenej lavičke pri jazierku. Treba to riešiť, takto sa zdevastuje ďalší kus trávnika v parku. Zadný vchod do telocvične by sa mal uzatvoriť a nech sa tam chodí iba cez prednú bránu školy. Ďakujem.

14. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujem za vami zadaný podnet ktorý bol preposlaný s požiadavkou o riešenie MsP.
Prajem pekný deň.
14. február 2022

Jana

Toto by sa malo riešiť komplexnejšie nielen pokutami. Parkovanie pri Rybárskom dome je obmedzené a nová telocvičňa tento problém ešte zhoršila. Pošlite to prosím na vyjadrenie riaditeľovi školy. Ja navrhujem, aby sa chodilo do telocvične iba predným vchodom, tam sú aj miesta na parkovanie.
23. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Dobrý deň.

Kontrola lokality v mestskom parku pri telocvični ZŠ Tulipánova, z odkazu pre starostu https://www.odkazprestarostu.sk/nitra/podnety/133415/parkove-nabrezie-zatvorenie-zadneho-vchodu-telocvicne?__cf_chl_f_tk=JprZmVvKrEbG6ot_V6rC.p5Kk.0rgmgfjXQBKYr16YA-1645525552-0-gaNycGzNBmU je zaradená do priebežných úloh a s problematikou bol oboznámený taktiež príslušný okrskár.
Na mieste budeme vykonávať priebežné kontroly, prípadné priestupky budú riešené v zmysle zákona.
Mgr. Erik Duchoň
náčelník
Mestskej polície v Nitre
24. marec 2022

Nitralive

Riešením ale nie je posielať tam námatkovo hliadky... problém je potrebné VYRIEŠIŤ. Keď je to raz zdieľaná cestička pre chodcov a bicykle, treba tam dať zábranu. Alebo potom zmeniť DZ.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania