Kmeťkova-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený

Na tomto mieste bola kedysi trava, nasledne osadena rohoz a parkovanie v Zakaze statia tolerovane zo strany mesta a MsP Nitra. Aktualne je tam blato. Pozadujeme odstranit rohoz, zatravnit/zasadit zelen aby sa tu uz neparkovalo.

17. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujem za vami zadaný podnet ktorý bol preposlaný s požiadavkou o riešenie Odboru Životné prostredie .
Prajem pekný deň
22. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, zo zeleného pásu na Kmeťkovej ul. bola odstránená rohož na parkovanie na jeseň 2021. Po jej odstránení tam nemohli byť zasadené kríky, nakoľko pod rohožou sa nachádzala hrubá vrstva štrku. V tomto roku, na jeseň bude v páse výsadby vymenená pôda a budú tam zasadené kríky. Nemožno nepripomenúť, že v tomto prípade by mala zasiahnuť polícia či štátna alebo mestská a pokutovať nepovolené parkovanie. Mám obavu, že zasadené kríky budú malou zábranou pre parkujúce jeepy. Výsadba bude nimi zničená.
Kto? OŽP
Kedy? november 2022

Ing. Ľudmila Šterdasová, OŽP, Mestský úrad Nitra
13. október 2022

Meno

Toto je opäť zlyhanie samosprávy - tolerovalo sa tam parkovanie aj napriek zákazu státia = MsP. Až keď sa toho chytili poslanci a dali sa podnety, prišlo čiastočne k nejakým aktivitám, ktoré však rýchlo skončili. Je neuveriteľné, aby samospráva nevedela obratom za 2 dni vyriešiť tak banálny problém. Roky tu bola rohož, ktorá tam byť nemala - zodpovednosť za to neprevzal nikto. Parkovalo sa tam so súhlasom MsP kedže priestupky neriešili. Nepochopiteľné. Sú rovní a rovnejší.
20. marec 2024

Jana

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený
22. marec 2024

Jana

Prosím označiť ako vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania