Hviezdna-detské ihrisko-chýbajúce

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený

Dobrý deň, včera bola odstránená preliezka pred Párovskou 7. Pred 2-3 rokmi bola opravená. Prečo sa ju mesto rozhodlo odstrániť? Bude nahradená novou? Pripadne niečím iným? Ďakujem.

03. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujem za vami zadaný podnet ktorý bol preposlaný s požiadavkou o riešenie Odboru Životné prostredie .
Prajem pekný deň

S pozdravom Cok Steinemannová
04. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za Váš podnet. Predmetná preliezka bola odstránená, lebo nespĺňala bezpečnostné podmienky. Nie je v pláne túto preliezku nahradiť, nakoľko v bezprostrednej blízkosti tohto miesta sa na Hviezdnej ulici nachádza väčšie zrekonštruované detské ihrisko. V prípade potreby je možné využiť toto zrekonštruované ihrisko.

Ing. Jakubčinová, OŽP
05. máj 2022

Monika

Dobrý deň, ďakujem za odpoveď. Na Párovciach bývam 30 rokov, táto preliezka mala minimálne 40, ak nie viac. Pred 3 rokmi ju mesto opravilo. Nebola nijak poškodená.. Myslíte to ihrisko, kde v lete páli celý deň slnko?)To ihrisko, na ktorom sa nemajú deti ani len kde schovať, oddýchnuť si, pretože každá lavička je na slnku? (veľa detí v lete bolo práve na tejto spomínanej preliezke, kvôli slnku na ihrisku). To ihrisko, kde sa zdržujú ľudia pod guráženi alkoholom, Rómovia, ktorí rozhadzuju odpadky po pieskovisku, deti v pubertalnom veku, ktoré ničia preliezky? Kde sa už niekoľko rokov nachádza osie hniezdo? Kde psickari vencia svojich psov? Už sme mesto žiadali o oplotenie daného detského ihriska, po prípade viac hliadok. Nič sa nevyriešilo. Aký postup navrhujete?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania