Chrenovská-Cesty a chodníky-bariéra na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

V riešení
meno
rado b. 11. mája 2022

V pondelok popoludní bol veľký lejak a známy podjazd/podchod pod výpadovkou (Zobor-mesto popri OC Promenada, resp. chodník/cyklochodník cez Brezový hájik) bol úplne zaliaty, stiekla tam voda z oboch strán. Ľudia mali problém prejsť, niektorí sa otočili, pričom je to veľký kus obchádzať, niekto skúsil prejsť po tých žltých bariérach, ktoré oddeľujú cestu od chodníkov a prešiel, ale niekto skúsil a "padol" do vody, teda stúpil celou topánkou do vody (pani bola veľmi rozčúlená), voda bola dosť vysoko. Mne sa podarilo prejsť, keďže som bol na bicykli, no voda mi siahala po pedále a chytil som trochu vody.
Rád by som vedel, či je tento pojazd/podchod nejako zabezpečený pre takýto prípad, či je tam riešený odtok dažďovej vody a či je to dostatočné. Ďakujem.

20. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujem za vami zadaný podnet ktorý bol preposlaný s požiadavkou o riešenie Stredisku mestských služieb.
Prajem pekný deň
26. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Predmetná cesta nie je v správe SMS počas výstavby projektu Promenáda a do dnešného dňa nebola odovzdaná späť.

SMS Koprda
06. jún 2022

rado b.

Ďakujem za info. Predpokladá SMS, že uvedený stav súvisí s realizáciou OC Promenáda? Keď sa odvolávate na skutočnosť, že táto cesta ešte nebola odovzdaná? V každom prípade to môžete potom s Promenadou, resp. realizátorom výstavby prebrať pri spätnom odovzdaní...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania