Tríbečská-detské ihrisko-potrebná údržba

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený

Dobrý deň, rada by som mestské služby o upratanie tohto ihriska. Je tam veľké množstvo pokazených, rozbitých a zničených hraciek, formičiek a iných veci, mnohé z nich už až zadupane do zeme. Celkovo ihrisko pôsobí zanedbané. Viem, že si to tam ľudia na nosili sami, aj ja som to tam nie raz upratovala, ale na jedného človeka je to proste priveľa. Dalo by sa s tým niečo urobiť, prosím?

19. máj 2022

Dusan

Detske ihriska v Nitra jedna velka katastrofa. V Normalnej europskej krajine by kazde druhe zavreli lebo nesplnaju bezpecnostne opatrenia
20. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujem za vami zadaný podnet ktorý bol preposlaný s požiadavkou o riešenie Stredisku mestských služieb.
Prajem pekný deň
21. máj 2022

Marián

pokazené hracky priebežne odtiaľ vyhazdujem, som tam každý deň.
22. máj 2022

Júlia

To ihrisko som 3x upratovala aj ja a bez úspechu, neviem uprimne,či to ľuďom žijúcim tam vyhovuje alebo ako, ale myslím, že zmena je na mieste. Stále je tam priveľa odpadu a pokazenych veci, popukanych formiciek akurát na porezanie, ved ani sa tam nedá poriadne pokosit keď sa hračky valaju všade v tráve. Alebo sa mýlim?
23. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na uvedenom detskom ihrisku prebieha pravidelná údržba detských prvkov, pravidelné prekopávanie piesku a kosenie trávy, dopĺnanie piesku. Čo sa týka súkromných hračiek a formičiek ich upratovanie nespadá pod údržbu detských ihrísk.

SMS Hamza
24. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dnes bolo DI upratané aj od Odpadkov okolie plus vnútro
Kto? Sms. Aktivačne práce

Mgr. Katarína Bedesova

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania