Baničova-priechod pre chodcov-zle viditeľný

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

V riešení
meno
Radka 02. júna 2022

Dobrý deň, na Baničovej ulici (smerom k semafórom a pred začínajúcou jednosmerkou) nedobre vidieť prechod pre chodcov. Dosť dôležitý prechod pre chodcov v tejto časti.
Ďakujem.

19. jún 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,
Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
03. júl 2022

Ján Frólo

toto je myslím, iba pozostatok z niekdajšieho priechodu, nakoľko v obytnej zóne, kde sa toto miesto nachádza, sa už niekoľko rokov priechody pre chodcov nevyskytujú (je to, myslím, aj vo vyhláške v takomto nejakom význame napísané)
04. júl 2022

Radka Rose

Ďakujem za objasnenie.. Tak akože.. . Je tu takýchto prechodov asi 5 a ani jeden nie je viditeľný. Super teda, že ani jeden v podstate by nemal fungovať...
04. júl 2022

Ján Frólo

áno, ja viem, že ich tu je toľko, bývam v tejto lokalite nie až tak ďaleko od tohto prechodu... (ani pri jednom z nich nie je osadená ani zvislá dopr. značka Priechod pre chodcov, ktorá je nadradená čiaram na ceste - štandardne býva aj zebra na ceste a aj značka... hneď cez cestu je napr. aj stĺpik, kde bola kedysi aj značka práve prechodu pre chodcov) - len to, že je to v obytnej zóne a tam podľa vyhlášky by sa prechody nemali už nachádzať, nakoľko v obytnej zóne je povolená max. rýchlosť 20 km/h (to, že túto rýchlosť absolútne nikto nedodržiava ani nekontroluje, je druhá vec... :( ) a vodič má očakávať kdekoľvek v zóne aj hrajúce sa deti na ceste, resp. prechádzanie chodcov cez cestu na akomkoľvek mieste a pod.
osobne by som bol tiež radšej za prechody...

PS: v Nitre je inak aj strašne veľa aj oficiálnych a stále funkčných prechodov takmer neviditeľných (neraz aj na omnoho frekventovanejších cestách) - vidno, ako sa mesto stará o našu bezpečnosť...
14. august 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujem za vami zadaný podnet ktorý bol preposlaný s požiadavkou o preverenie a následné riešenie Odboru Dopravy.
Prajem pekný deň

S pozdravom Cok Steinemannová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania