Sihoť-Kúpalisko-potrebná údržba

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

V riešení
meno
Ivana 19. júna 2022

Toto je kúpalisko???? Nebezpečný detský tobogan príliš strmý a s dierami, špina na detskom ihrisku, miesta na hranie pre deti čo boli minulý rok už nie sú, chýbajúce clony proti slnku na detskom bazéne, deti sú na priamom slnku a celkovo špina na okolo. 🤦🤷😢 Na deti sa zrejme pozabudlo, hlavne že máme gastro zónu 🤮

19. jún 2022

Jana

Toto je vizitka zodpovedného správcu kúpaliska.
19. jún 2022

Martin B

Fuha dosť dobré
20. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujem za vami zadaný podnet ktorý bol preposlaný s požiadavkou o riešenie Službyt Nitra.
Prajem pekný deň
21. jún 2022

Jana

Šmýkačky sú už vymenené. Vraj sa niektoré práce oneskorili, pretože kúpalisko sa otváralo o týždeň skôr ako bolo v pláne.
29. jún 2022

Jana

Už je aj clona nad bazénom aj poriadok. Vyriešené.
29. jún 2022

Ivana

Neviem či detský tobogan už je zatmelený, nekontrolovala som ho, radšej sme tam už ani nešli odvtedy, čo som sa skúsil na ňom spustiť. Okrem toho že to bolo dosť bolestivé, tak ten tobogan je z roku pána a podľa mňa nespĺňa požiadavky dnešnej doby. Schodisko na tobogan je strmé a nebezpečné a teda v tobgane boli nezatmelné diery, nehovoriac o vyspádovaní toboganu, keď na konci dieťa dosť vyhodí, môj syn sa tam aj udrel. Ten tobogan je podľa mňa skôr pre staršie deti, ale potom prečo je umiestnený v bazéne pre deti do 4 rokov, keď samozrejme na neho chcú tie malé deti ísť. Za mňa v porovnaní s toboganmi v Nových Zámkoch jednoznačne NEVYHOVUJÚCE. No a nehovoriac ešte o chýbajúcom destkom ihrisku, ktoré zmizlo, bolo pri bufetoch a tiež hračky pre deti tam boli, ale dobre, na to už asi kašlať, zmierime sa s tým čo máme za to lacnejšie vstupné. Len škoda, že to čo bolo, tam už proste nie je.
30. jún 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
19. október 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
vami zadaný podnet bol opätovne preposlaný s požiadavkou o riešenie Službyt Nitra.
Prajem pekný deň

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania