Šúdolská-stavby a budovy-neohlásené stavebné úpravy

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

V riešení
meno
Veronika 22. júna 2022

Dobrý deň, rad by som sa informoval na činnosť vlastnikov domu na Šudolskej ulici na mestskom pozemku. Mal by sa realizovať chodník na Šudolskej ulici, ale ak mesto dovolí takéto stavby, tak tam chodník nikdy nebude.
Mesto takúto stavbu povolilo na svojom pozemku? Ako je možné robiť stavebné úpravy na verejnom priestranstve alebo mesto predalo, prenajalo pozemok? Jedna sa o parcelu vo vlastníctve mesta 7454/1 pred parcelou 7459/11 k. ú. Nitra.
Ďakujem

23. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujem za vami zadaný podnet ktorý bol preposlaný na vedomie Odboru Dopravy.
Prajem pekný deň

S pozdravom Cok Steinemannová
01. júl 2022

Andrej Belcik

Kto ma peniaze má všetko....
17. august 2022

Odpoveď samosprávy

Prebieha ŠSD - podnet je v riešení.
odbor dopravy
01. november 2022

Veronika2

Uvedený podnet, udanie podal miestny Šúdolský podnecovateľ.., ktorý sa tým medzi obyvateľmi verejne aj prezentuje.
Na jeho udanie museli majitelia z príkazu Odboru Dopravy Mesta Nitra odstrániť obrubniky, ktoré zabraňovali stekaniu zabahnenej dažďovej vody na Šúdolskú cestu a stekanie vody na pozemok k oproti susednému RD na čísle 5. Momentálne všetka dažďová voda končí na pozemku Šúdolská č. 5.
... zámerne a účelovo realizoval udanie a uprednostnil tak svoje potreby výstavby svojich rodinných domov určených k predaju na Šalviovej ulici pred zohľadnením potrieb a kvality bývania ostatných občanov v okolí. Spomínaný chodnik bola len jeho zámienka k napísaniu podnetu a k vyhroteniu nenávisti. Obrubniky boli osadené oproti ulici, kde prebieha jeho výstavba domov a zavadzali mu v nájazdoch nákladných áut na "jeho" ulicu.
... vopred vedel čo bude nasledovať po odstránení obrubníkov a ešte pred tým dal vyvýšiť asfaltový vjazd na Šalviovu ulicu zo Šúdolskej (bez povolenia ŠSD Špeciálneho stavebného úradu Mesta Nitra), aby tej vode čo bude, a už steká zo Šúdolskej, tak zabránil stekať na "jeho"ulicu.
Pozrite sa, ako to teraz vyzerá pred spomínanou parcelou na Šúdolskej ulici a čo spôsobil nájazdmi veľkých áut. Mamičky s kočíkmi sa už nemajú kde vyhýbať autám. Veľké a hlboké jamy a neustále blato!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.