Kmeťova-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo bez EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený
meno
Peter Kellner 18. júla 2022

Dlhodobo odstavené vyše 3 rokov to nikoho v tomto krajskom meste netrápi, samozrejme okrem občanov, otvorené vo vnútri nebezpečný odpad, mestský úrad v Nitre niekoľkokrát upozornený, odbor mestskej polície upozornené, odbor životného prostredia upozornené a stále nič... tak skúsime tu, ľudia okrem iného nemajú kde parkovať a toto tiež zaberá miesto.

20. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujem za vami zadaný podnet ktorý bol preposlaný s požiadavkou o riešenie MsP.
Prajem pekný deň

S pozdravom Cok Steinemannová
21. júl 2022

LubosNR

Kým sa v Nitre nevybuduje záchytné parkovisko na takéto vozidlá tak takýchto vozidiel bude po celej Nitre stále viac a viac.
21. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Prajem pekný deň, predmetným prípadom sme sa zaoberali ešte v roku 2021, po zistení všetkých nám dostupných informácií sme prípad odstúpili orgánom činným v trestnom konaní. Podľa našich informácii prípad rieši Prezídium Policajného zboru úrad kriminálnej polície odbor odhaľovania nebezpečných materiálov a environmentálnej kriminality.

S pozdravom
Mgr. Erik Duchoň
Náčelník Mestskej polície v Nitre

S pozdravom Cok Steinemannová
21. júl 2022

Peter Kellner

Dobrý deň, to že ste to odsunuli ste napísali pravdu, škoda že keď pokutujete autá viete reagovať za minútu... celé zle... inak začalo sa to riešiť až teraz keď som to tu napísal.... takže nikto to rok neriešil a predtým to tam minimálne 2 roky stálo, čiže Váš výsledok, nespravili ste nič🙈😢
04. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
vami zadaný podnet bol preposlaný s požiadavkou o vyjadrenie sa k riešeniu Stredisku mestských služieb nakoľko prípad rieši Prezídium Policajného zboru úrad kriminálnej polície odbor odhaľovania nebezpečných materiálov a environmentálnej kriminality a Stredisko mestských služieb by malo byt informované o riešení .
Prajem pekný deň

S pozdravom Cok Steinemannová
31. marec 2023

Jana

Vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania