Narcisová-krík-neostrihaný

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

V riešení
meno
rado b. 27. januára 2023

Rád by som spýtal na túto, dolnú časť Narcisovej ulice, oproti domom č. 28-30. Na opačnej strane uvedených domov, zo súkromného pozemku zasahujú do cesty rozrastajúce sa kríky. Nie je to udržiavané, na danom pozemku nie je dom, majiteľ sa o to, povedzme, nestará. Možno pre osobné auto nie sú kríky problém, ale pre vyššie autá už áno, najmä, keď na okraji, oproti kríkom, parkuje auto. Napr. do jedného z uvedených domov malo vojsť/zacúvať nákladné auto, ktoré malo ísť vytiahnuť žumpu, ale šofér to odmietol kvôli tomu, že pri cúvaní bolo auto oškierané týmito zasahujúcimi kríkmi. Čo sa s tým dá robiť, prosím Vás, ako postupovať? Rieši takýto problém mesto, alebo vyzve majiteľa nehnuteľnosti/pozemku? Ďakujem.

30. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Vami zadaný podnet, ktorý bol preposlaný s požiadavkou o riešenie Odboru Životného prostredia a Stredisku mestských služieb.

Prajem pekný deň.
20. február 2023

rado b.

Prešlo niekoľko týždňov a domáci sa rozhodli jednu časť tohto problematického plota s prerastajúcimi kríkmi a stromami "poriešiť". Teda orezali, ostrihali to. No ďalšia časť, nižšia smerom ku križovatke, zostáva rovnaká...
22. február 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet opätovne preposielame samospráve so žiadosťou o reakciu.

S pozdravom

Tím Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.