Kremnická-lavička-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený

Strašný stav a ten bordel v okolí, ak sa dá poprosím vyriešiť.

14. august 2023

rado b.

Roky trvajúci stav, ten bordel v okolí tejto "detskej" lavičky za Lidlom... aj doma detváky hádžu všetko pod posteľ, stôl, vedľa gauča... Kedy to chce mesto riešiť? Kto sa má na toto roky pozerať?
14. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Vami zadaný podnet, ktorý bol preposlaný s požiadavkou o riešenie Stredisku mestských služieb.

Prajeme pekný deň.
16. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, lavička opravená.

SMS Hamza
16. august 2023

Martin B

Šikovný
16. august 2023

rado b.

Palec hore pre SMS za promptné riešenie podnetu, opravu. Otázka koľko to takto vydrží pri "nájazdoch" detí, mládeže, ktoré tam trávia čas a po nákupoch v Lidli, konzumácii zostáva po nich kopa doslova bordelu. Otázka čo s týmto dlhoročným problémom?
16. august 2023

Martin B

Treba to nahlasovať zakaždým, a nie čakať na zázraky 👍🏻
16. august 2023

rado b.

Nahlasované to bolo mnohokrát, ten bordel, ale nikam to neviedlo - pešia Kremnická sa pravidelne čistila, zbierali odpadky - videl som cestou do práce ráno ľudí na aktivačných prácach ako zbierali odpad a popoludní, keď som išiel z práce tam už bolo dosť nových odpadkov. Treba iné riešenie, monitoring tohto miesta a riešenie "vychovanej" mládeže...
16. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

bol oslovený i Odbor školstva, mládeže a športu, ktorý má na starosti i prácu s mládežou. Momentálne sa v Nitre začína i implementácia Islandského modelu prevencie ktorého podstatnú časť tvorí práve práca s mládežou. Veríme, že sa nám podarí uviesť tento model do praxe s viditeľnými výsledkami. Tie sa však tiež dostavujú v určitom čase. O podrobné informácie sme požiadali zamestnancov odboru, po ich obdržaní Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť.
17. august 2023

rado b.

Ďakujem za informácie, vysvetlenie. Áno, registrujem tento projekt a môžeme dúfať, že bude mať pozitívny dopad, výsledky. Samozrejme rozumiem, že to bude chvíľu trvať. No tento stav na danom mieste na našej pešej trvá už dosť dlho a postupne sa aj zhoršoval (aj vďaka/počas pandémii). Niekedy som aj sám vyzbieral odpadky, ale stratil som motiváciu to po deťoch, ktoré sa takto správajú, robiť, keď by sa to dalo robiť pomaly každý deň. Mesto to aj robievalo, robí, ale v podstate zbytočne, sú to aj "vyhodené" peniaze na údržbu verejného priestranstva. Otázka, čo by pomohlo, či toto miesto monitorovať, dohovoriť deťom, mládeži zo strany MsP...?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania