Fatranská-chodník-rozkopaný

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený

Dobrý deň. Tento chodnik je rozkopany už 2 mesiace, viem to presne lebo tade bežné chodím. Kedy ho mesto plánuje dokončiť? A nedá sa stále argumentovať dažďom a pod.. Dnes je pekne slnečné počasie a nikde nikoho.

24. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet, ktorý sme preposlali na príslušný odbor.

Prajeme pekný deň.
29. november 2023

Júlia

Vyriešené.
29. november 2023

rado b.

Áno, chodník bol po dlhej dobe konečne vyasfaltovaný. Zostáva ešte upratať niekoľko vecí - zábrany, "policajtov" a pod. Cestou z práce ma zaujala táto jama pri výškovom bytovom dome, kontajneri na textil. Súvisí to nejako s touto rekonštrukciou chodníka, alebo nie? Na MsÚ by asi mali vedieť odpovedať, či to bolo súčasťou prác a čo tam má byť. Nejaká plocha, na čo? ;-)
17. december 2023

rado b.

Prešlo pár týždňov po dokončení chodníku, avšak daná jama pri stojisku na kontajnery pre textil je stále v rovnakom stave. Nič sa neudialo v reále, ani nikto z mesta nereagoval na toto upozornenie, otázku, či to súviselo s týmto chodníkom alebo kvôli čomu bola vykopaná. Pretože predtým tam nebola. Prosím o preposlanie na MsÚ a ďakujem za vyjadrenie.
18. december 2023

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne zaslaný samospráve.

Ďakujem,
Admin OpS
19. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Vami zadaný podnet, ktorý bol preposlaný s požiadavkou o riešenie Stredisku mestských služieb.

Prajeme pekný deň.
18. marec 2024

rado b.

Rád by som sa spýtal na doriešenie, resp. vyjadrenie mesta k tej jame vedľa kontajneru na textil, ktorá tam vznikla pri rekonštrukcii chodníka - nahlásené prvýkrát na konci novembra, následne tiež upozornenie, otázka v polke decembra. Načo bola vykopaná? Prípadne bude to dokonečné, upravené v dohľadnej dobe? Ďakujem.
19. marec 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet opätovne preposielame samospráve so žiadosťou o reakciu.

S pozdravom

Odkaz pre starostu
02. apríl 2024

rado b.

Po pár mesiacoch od vykopania jamy pri rekonštruovanom chodníku a bez zistenia na čo vlastne bola vykopaná, s čím to súviselo (bobrík mlčanlivosti pre mesto), je jama konečne zasypaná...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania