Štefánikova ul. - parkovanie na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený
meno
Nitra, moje mesto (Fb) 11. apríla 2016

Dobrý deň,
chceme Vás požiadať o reguláciu parkovania na predmetnom území nakoľko miesto sa stalo v poslednej dobe využívané ľudmi, ktorí si idú do Tesca nakúpiť, najesť sa do Sakury alebo idú do banky. Priestor kde stoja autá je z väčšej časti vo vlastníctve mesta.
Autá tam prechádzajú cez prechod pre chodcov a chodník pomedzi okoloidúcich chodcov, navyše je to škaredé a budí to dojem, že mesto si nevie ustrážiť parkovanie v centr.m.zóne.
Ako budete riešiť tento podnet ?
Ďakujeme za odpoveď

11. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Mesto už uvedený problém s parkovaním vozidiel rieši. Miesto kde parkujú motorové vozidlá nie je zaradené do siete pozemných komunikácii. Mesto už vydalo rozhodnutie, ktorým zaraďuje časť pozemku (kde parkujú motorové vozidlá) do siete miestnych komunikácii. Po nadobudnutí právoplatnosti tohto rozhodnutia bude platiť dopravné značenie - Zóna s dopravným obmedzením.

Ján Pánský, útvar hl. architekta, ref. dopravy a CH
16. apríl 2016

Jašterka

Všetkým tam parkujúcim treba dať papuču s exemplárnou pokutou, t.j. 10 násobok toho, čo je bežné a bez výnimky každému. Už tam nikto nikdy nezaparkuje, jedine niekto "nezainteresovaný", ktorý bude musieť vysokú pokutu zaplatiť tiež.
01. júl 2016

Nitra, moje mesto (Fb)

Označte už prosím podnet ako vyriešený. Ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania