Podzámska ulica, parkovisko - nečinnosť Mestskej polície

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený
meno
Nitra, moje mesto (Fb) 04. júla 2016

Dobrý deň,
chceli by sme upozorniť na neustálu ignoranciu porušovania predpisov služobným autom priľahlého hotela na parkovisku.
Hotel tam má v súčasnosti vyhradené 3 parkovacie miesta pričom toto ich služobné auto parkuje mimo vyhradených miest, na mieste kde je vodorovným dopravným značením zakázané státie a bez parkovacieho lístka. Parkovacie miesto je na dohľad kamery Mestskej polície a tá tadiaľ vykonáva i časté hliadky. Vodiča nepokutuje. Kvôli autu je sťažené odbočenie vpravo medzi obytné domy a rovnako i prejazd parkoviskom. Taktiež zamedzuje výhľadu na chodcov.
Navrhujeme upraviť parkovacie boxy podľa návrhu (zelené čiary), pričom prvý box by mohol byť po posunutí novinového stánku o 1m použitý aj ako box pre vozíčkarov. Existujúci stav je zaznačený červenými čiarami.
Ďakujeme

12. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Uvedeným podnetom vo veci parkovania a jeho riešením sa bude zaoberať Mestská polícia.

Ing. Milan Bartoš, MsÚ v Nitre, OKČaŽP
21. júl 2016

Nitra, moje mesto (Fb)

Máme zato, že Mestská polícia pravdepodobne poučila prevádzkára hotela. Ďakujeme za riešenie.
Prosíme administrátora o označenie podnetu ako vyriešený.
11. apríl 2017

Rene AK A Casta

kedysi na tom mieste mal hotel stojisko odpadovych kontajnerov - potom smetiaky presunul zo svojho stanovista na travnik medzi prilahle bytovky, a to dokonca tak, ze smetiaky ani len nie su pri okraji cesty alebo vozovky, ale nosi sa odpad do svoj velkych smetiakov len uzkym chodnikom pre pesich na mestsky travnik medzi domami! toto je naozaj ukazka miestneho egoizmu! aby si hotel urobit viac miesta pre svoje parkovanie, nosi svoj odpad do kontajnerov postavenych na zelenej ploche medzi domami cez maly chodnik pre pesich, casto sa okolo 2 uzamknutych smetiakov povaluje odpad, kedze kontajnery kamacitne hotelu nestacia, casto su okolo nich pod stromami kartonove skatule alebo vrecia s dalsim odpadom a okolo nich neraz aj prazdne flase a plechovky. TOTO stojisko odpadu pod stromami na travniku schvalilo mesto??? alebo si ho hotel tam zriadil len tak???
13. apríl 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, odporúčam založiť nový podnet,, a ak je to možné smetiaky odfotiť
18. apríl 2017

Rene AK A Casta

dobry den, na google maps suodfotene a dokonca bolo prave okolo nich poupratovane, co sa stava len ked su prave vyvezene. Na fotke ich vidno pod stromami v tieni (nalavo od znacky parkoviska), dva velke kontajneri - ide o skladovanie SUKROMNEHO odpadu z hotelu na verejnom pozemku (predtym ich mal hotel na mieste, kde si potom zriadil parkovacie miesta, a odpad presunul pod stromy na verejny travnik!).
18. apríl 2017

Rene AK A Casta

chcel som vlozit obrazok priamo, ale zda sa, ze sa sem nedaju dokladat obrazky - alebo je tu niekde nejaka skryta funkcia?
26. apríl 2017

Nitra, moje mesto (Fb)

Prosím, vložte to na stránku ako nový podnet

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania