Dom Služieb, parkovisko - park.automaty

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený
meno
Nitra, moje mesto (Fb) 12. júla 2016

Dobrý deň,
kvôli racionalizácii umiestnenia parkovacích automatov a ich zefektívneniu navrhujeme zmenu nasledovne:
Červeným je zaznačené súčasné nerovnomerné osadenie dvoch parkovacích automatov. Navrhujeme jeden automat zrušiť (čím by sa ušetrilo na jeho prevádzke) a druhý automat presunúť do stredu parkoviska (zaznačené zelenou) a bol by tak rovnako blízko zo všetkých miest na parkovisku.
"Cena" za stratu jedného parkovacieho miesta by bola v porovnaní s ostatnými výhodami (dostupnosť, nižšie prevádzkové náklady) prípustná. Rovnako dávame do pozornosti fakt, že časť vodičov bude v súčasnosti už využívať aj sms parkovací lístok.
Rovnako len jeden parkovací automat obsluhuje parkovisko na Wilsonovom nábreží pri Univerzitnom moste.
Vopred ďakujeme za posúdenie a odpoveď.
S pozdravom

21. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš podnet. Zámerom je vytváranie čo najvyššieho počtu parkovacích miest. Uvedené parkovisko je možné chápať ako parkovisko situované v centre mesta, kde je parkovacích miest nedostatok. Nebolo by šťastné riešenie zrušiť parkovacie miesto na úrok osadenia parkovacieho automatu. Máme za to, že parkovisko nie je svojimi rozmermi tak veľké, aby bol prístup k jestvujúcim parkovacím automatom príliš dlhý. Preto neuvažujeme o zmene polohy parkovacích automatov, najmä ak by tým bol znížený počet parkovacích miest.

Ing. Milan Bartoš, MsÚ Nitra, OKČaŽP
21. júl 2016

Nitra, moje mesto (Fb)

Dobrý deň,
ďakujeme za Vašu odpoveď.
Pokiaľ je teda zámerom radnice neznižovať počet parkovacích miest ale súčasne zvyšovanie zisku z parkovného, mal by sa automat na fotke vľavo odstrániť a znížiť tak prevádzkové náklady na parkovacie automaty nakoľko tento je úplne zbytočný.
Ďakujeme
S pozdravom
23. máj 2017

Nitra, moje mesto (Fb)

Jeden automat bol presunutý na iné miesto, znížia sa prevádzkové náklady na toto parkovisko. Podnet je vyriešený. Ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania