Záhradky okolo lámp verejného osvetlenia

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený
meno
Nitra, moje mesto (Fb) 04. augusta 2016

Dobrý deň,
v uplynulom období sa realizovala modernizácia lámp VO spočívajúca v odstránení pôvodných el.skriniek v podobe plastových alebo aj liatinových ochranných mantinelov a ich nahradenie novými (foto). Ďalej okolo lámp f. ElComp realizovala zabetónovanie malých obrubníkov okrúhleho tvaru. Tieto ani zďaleka nie sú takého priemeru ako pôvodný "mantinel" a tak v okolí každej takejto lampy zostala jama s hlinou kde momentálne vyrastá burina. Navrhujeme burinu odstrániť, hlinu vybrať a priestor okolo zabetónovať do výšky chodníka.
Ďakujeme

05. august 2016

Odpoveď samosprávy

Záhradky okolo lámp verejného osvetlenia budú očistené od buriny aktivačnými pracovníkmi v priebehu mesiaca august.

Duchoňová, referent pre verejné priestranstvá a aktivačné práce
07. december 2016

Nitra, moje mesto (Fb)

Uvedené nebolo vykonané a nepriaznivý stav trvá. Očistenie aktivačnými pracovníkmi nebolo zámerom podnetu nakoľko uprednostňujeme dlhodobé riešenia a nie riešenie na 1 mesiac (kým by burina opäť narástla). Ďakujeme za prehodnotenie podnetu,
16. december 2016

Odpoveď samosprávy

Záhradky okolo lámp verejného osvetlenia sme znova očistili od buriny aktivačnými pracovníkmi 14. a 15.12.2016. Očistili sme aj obrubník a vyčistili rigol v tomto úseku.

Duchoňová, referent pre verejné priestranstvá a aktivačné práce
21. marec 2017

Nitra, moje mesto (Fb)

Problém stále nevyriešený. Priestor okolo lámp nezaliaty asfaltom/betónom a stále tam rastie burina.
Ďakujeme za riešenie.
30. jún 2017

Nitra, moje mesto (Fb)

Opätovne žiadame o vyasfaltovanie dier okolo stĺpov verejného osvetlenia, ktoré zostali po ich rekonštrukcii, z ktorých vyrastá burina.
05. august 2019

Nitra, moje mesto (Fb)

Ďakujeme za vyriešenie
15. jún 2020

Jaroslav Neumann

Uvedený podnet nepovažujem za vyriešený tak ako je uvedené na stránke.Už v roku 2014 bol na stránke,potom v roku 2016 a naposledy v roku 2020 .Žiadam samosprávu o vyriešenie podnetov,je vyvíjaný tlak na využívanie pohybu obyvateľov na bicykloch,kolobežkách ,je to aj v zákonoch ale v praxi to vidieť nieje pre takéto prekážky..Primátor venuje pozornosť rozšíreniu mestského úradu o zamestnancov,mal by sa venovať aj takýmto veciam .Ďakujem .

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania