Zničený chodník Štiavnická 2-4

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený
meno
Palino 04. júla 2017

DD,

chodnik na Štiavnickej 2-4 je zniceny - vid foto. Vecer tu nema dosah ziadna lampa, teda clovek s trochu horsim zrakom si lahko nevsimne nerovnosi a moze spadnut. To sa tyka aj dochodcov a deti - kedze je skolka blizko a deti su neraz uputane inymi vecami a nepozeraju sa, kadial idu... Trhlina je taka, ze pri troche nepozornosti tam detska noha lahko zapadne a skaredy uraz sa moze stat velmi lahko - ci uz malemu dietatu alebo aj komukolvek inemu.

Okrem najvacsej trhliny vidno aj dalsie nerovnosti.

Dakujem za opravu.

Palino

19. júl 2017

Palino

Nevravim, ze toto je ten uplne najhorsi chodnik v meste, ktory treba preto opravit ako uplne prvy. Skoda je len, ze je to bez akejkolvek reakcie kompetentnych. To zamrzi..
24. október 2017

Garbiel

Chodníkov na opravenie je na celej chrenovej neúrekom, vlastne väčšina. Mesto nie je schopné chodníky ani udržiavať v ako tak dobrom stave - cez leto zarastené burinou, cez zimu zladovatelé. A pán primátor vysmiaty!
13. jún 2018

Palino

Pripajam fotku rok po nahlaseni podnetu.

Stav je po roku taky, ze do najvacsej diery sa priebezne nieco hodi, aby sa diera zaplnila a nedalo do nej nejake dieta nohu, ale idealne riesenie to nie je. Bolo by vhodne dieru zaliat a vyriesit to natrvalo. Samozrejme aj po roku samovolne nicenie chodnika pokracuje.

Ked uz nie novy koberec, co do istej miery viem pochopit, aspon ta najvacsia diera /vyznacena cervenou/ by sa mohla zaliat, aby sme tak predisli moznemu urazu, kedze sje v blizkosti skolka.

Okrem toho sa po znicenom chodniku zle chodi mamickams kocikmi, hlavne tym, ktore nemaju nejake vacsie a hlavne gumove kolesa, takze deti v kociku citia kazdu jamu. Ani starsie panie, ktore v bytovom dome byvaju nenachadzaju zalubu c jame a nerovnom povrchu predstavujucemu moznost potknutia sa, kedze su starsie - aspon to je to, co ludia hovoria..
14. jún 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

samospráva bola opätovne upozornená na tento podnet a oslovená za účelom reakcie aj riešenia.

Juraj Hurný
[email protected]
19. jún 2018

Palino

Veci sa pohli a chodnik vykrocil vpred.. :-) Vdaka.
29. jún 2018

Palino

Prosim o zmenu stavu podnetu na podnet V RIESENI, aj z foto vidiet, ze chodnik sa opravuje. Ospravedlnujem sa za zle otocenu foto. Dakujem. Palo
19. júl 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

žial samospráva nepridala svoju odpoveď a preto nevieme zmeniť status na "v riešení", akonáhle bude podnet úplne vyriešený informujte nás prosím a podnetu zmeníme status na "vyriešený".

Pekný deň
Juraj Hurný
[email protected]
31. január 2019

Palino

Chodnik je urobeny nanovo uz dlhsiu dobu, zalezitost je vyriesena. Podnet, prosim, oznacte ako vyrieseny. Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania