Cyklotrasa

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

V riešení
meno
Michal Vlastný 30. apríla 2018

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či je povrch hrádze vo finálnom vyhotovení, alebo tam príde ešte asfalt?

09. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, uvedené ochranné valy patria do pôsobnosti Povodia, nie mestu. Rokujeme s dotknutými na možnosti finálnej povrchovej úpravy tak, aby vyhovoval cyklistom a korčuliarom.

Igor Kršiak, MsÚ v Nitre
05. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň osobne som skontrolovala hrádzu po celej dĺžke je natiahnutý asfaltový povrch prajem pekný deň

S pozdravom Cok Steinemannová
05. december 2019

Michal Vlastný

Dobrý deň, otázka sa týkala chodníka, ktorý je na druhej strane rieky. Vy poukazujete na chodník, ktorý zo strany Tesca. Naviac zavádzate, tým, že sa jedná o natiahnutý asfalt. Žiaľ, to nie je natiahnutý asfalt, ale drvený valcovaný asfalt a jeho kvalita nespĺňa požiadavky asfaltu, takého, akého ho poznáme. Druhá vec je jeho realizácia, a to vidieť aj z fotografie, že sa jedná o nekoncepčné riešenie s prvkami nevkusu a diletantským prevedením.
05. december 2019

Alexander

Dobry den, mozem sa len pridat k odpovedi pana Michala, ze sa jedna len o drveny asfalt, ktory nie je vhodny pre korculiarov, pripadne pre kolobezky s bezdusovymi kolesami, cize kvalitativne horsi povrch ako je od mosta na Vodnej ulici smerom k hydrocentrale/parku.
24. február 2020

Jana

Podnet môžete uzatvoriť, na povrch hrádze sa natiahol drvený valcovaný asfalt.
25. február 2020

Alexander

Pan Michal sa zrejme pytal na asfaltovy povrch aky pozname napr. z cyklotrasy smerom na janikovce. Tento drveny valcovany asfalt co spominate nema tieto parametre. Vidiet to aj na fotke ktoru ste pridali kde je vidno ze burina prerasta cez stred tohto povrchu...
25. február 2020

Jana

Tiež mi nie je jasné, prečo sa tam dal drvený asfalt. To by sa ale malo riešiť v novom podnete. Napíšte a požiadajte o natiahnutie kvalitného asfaltu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania