Pieskovisko s nedostatkom piesku na Jurkovičovej

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený
meno
Veronika Majerčíková 15. júna 2018

Takto vyzera pieskovisko ktore mame za cinziakmi a hraju sa v nom male deti. Na fotkach je vidiet,pokial by mal byt piesok. Bohuzial ale nie je a za chvilu tam budu musiet tie male deti schadzat po rebriku! Su tu tri taketo pieskoviska na jednej ploche ale zvysne dve su plnsie a nie taketo prazdne. Pred par tyzdnami sme zaznamenali auto, ktore prislo pieskovisko zrotavatorovat,ale to bolo vsetko. To je sice pekne,ale je tam treba aj piesok,aby sa deti mohli hrat a rodicia sa nemuseli bat z akej vysky do pieskoviska spadnu. Minimalne 25 cm to je vysoke az nie viac.

19. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Pieskovisko doplnené pieskom v 25. týždni.

OKČ a ŽP - SMS
28. jún 2018

LubosNR

Mohli ste to aspoň vyrovnať nie len vysypať na jednu kopu a hotovo. :D
28. jún 2018

Veronika Majerčíková

Keby len to,ale po par dnoch ako to niekto rozhrnul trochu naprsalo a na vrch vyslo kopu kamenov a zemi co v piesku nema co hladat. A tie deti sa tam aj tak nemozu hrat,darno tam dali piesok ked taky kamenovy a hrudovy.
09. júl 2018

Veronika Majerčíková

Znečistené pieskovisko na Jurkovičovej ulici

Tak nedavno som pisala,ze chyba piesok na tomto pieskovisku,piesok sa sice doviezol ale deti sa tam nemozu hrat uz vobec. Ako nech sa na mna nikto nehneva,ale to uz je sila toto,to ten piesok priniesli zo stavby alebo z nejakeho odpodu?! Ved v tom piesku su velke kamene,uz sme peknu kopku aj vyhadzali ale toho je tam vela,nejake cierne hrudy, nasli sme lepkave hrudy ako tmel alebo co to vlastne je a este aj sklo! V tomto sa maju hrat male deti?! A este je ten piesok aj nejaky divny tvrdy,este aj ked naprsi tak vobec nezmakne,detom sa tam ani lopatka neda vopchat. Ved ked uz nieco napravam tak poriadne a nie takto aby boli ohrozene male deti!
17. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Piesok vymenený v 29.týždni.

OKČ a ŽP - SMS

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania