Neupravená, prerastená zeleň

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Uzavretý
meno
Ján Novák 20. augusta 2013

...ktorá bráni prieniku svetla do bytov a vytvára priestor pre výskyt rôznych živočíchov. V neskorších hodinách je príchod domov menej bezpečný.
Adresa: Benkova 24, Nitra.

21. august 2013

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet bol odstúpený na riešenie správcovi zelene.

Mestský úrad v Nitre
22. august 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
rez krov na Benkkovej 24 ped domom je potrebný aj z bezpečnostných dôvodov a ako taký ho uprednostníme pred ostatnými požiadavkami. K vykonaniu rezu potrebujeme požiadavku občanov - podľa možnosti so súhlasom susedov, pretože na tejto adrese máme skúsenosti s nejednotnosťou obyvateľov v názore na potrebu výkonu rezov. Žiadosť adresujte na Mestský úrad Nitra, odd,životného prostredia.
S pozdravom Vencelová Mss Nitra

Vencelová, MsS Nitra
15. september 2013

Peter

Ved toto cele tu je PODNET. To nepostacuje ? Ide len o papierovacku, Mestsky urad sa ma starat sam od seba aj bez "podnetov"
24. september 2013

lilka

neviem ako je to s prerezavanim zelene a krovin , na Klokočine Nedbalovej to urobili tak, že prišli, par konarov odrezali a a hlavne odfaklili vrchol brezy čo nikomu neprekažal , strom je skaličený, ohavný a zarastenie skoro take iste ako bolo , chodim po Škultetyho /časť ulice č.40 až 32/ a tam je zelen krasne obriadena, všetko krasne, stromy obstrihane efektne, neclonia - je to prestrihane aj funkčne, aj esteticky, ešte aj tahave kriky sú spodne konare odpilene, aby sa tam nehromadila špina a potkany....tam to robil kto?? ti isti a za tie iste peniaze čo to robili na Nedbalovej č.7-9-11 ???? neverim .
19. október 2013

zuzka

no neviem, ale čo si pamätám, pán eromarr, na urade priestupkom ste svorne tvrdili,že máte neskutočne nádherný výhľad na všetky strany, myslím , že podľa potreby ako komu vyhovuje.Niekto je celý život bez vlastného názor.Žijete z druhých a udávania ľudí a to ste vy, pane.aj s gaučom a zeleňou.Vraj ste už kopec ľudí poudával po Nitre a okolí.
04. máj 2014

eromarr

Podľa inštrukcií pani Vencelovej sme dňa 22.08.2013 podali žiadosť na úpravu zelene. Na základe "tvaromiestnej obhliadky" bola spracovaná odpoveď p. Šterdasovou a podpísaná pánom Ing. Jakubčinom, kde sa konštatuje, že uvedená zeleň bude upravená rezom. V jeseni 2013 sa konštatovalo, že "počkáme na jar"... Je 04.05.2014! Ktorú prosím?
15. december 2014

Ján Novák

Zuzka, Vy ste zamestnankyňa MU Nitra? Pokiaľ Vám vadí, že tu niekto rieši problémy, tak to nečítajte. Neudáva, ale upozorňuje!
02. január 2017

Ján Novák

Takze presli dva roky a nic. Kompetentni sa len vyhovaraju a nerobia nic. Pani Vencelova, Sterdasova, dakujeme pekne. Mohli by ste sa na to opat pozriet. Eromarr
22. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Pretrváva naďalej daný problém?

Ďakujem

MsÚ M.Dirnbach

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania