Rušenie nočného kľudu Pri synagóge

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený
meno
Občan 11. novembra 2018

Na ulici Pri synagóge sústavne prebieha rušenie nočného pokoja aj po 22:00 v prevádzke Tortuga, jednak prehnane hlasnou hudbou ktorú počuť až na Farskú a jednak pripitou mládežou ktorá sa rozkrikuje bežne do polnoci, niekedy aj do jednej rána. Je to neznesiteľné, poprosím o vyriešenie.

16. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Na základe vášho podnetu sme urobili pohovor s majiteľom prevádzky Tortuga, Pri Synagóge 3 ohľadne vášho podnetu na uvedenú prevádzku, rušenie hlasnou hudbou a pripitou mládežou. Majiteľ bol upozornený na dodržiavanie príslušných VZN mesta. Požiadali sme mestskú políciu o vykonávanie častejších kontrolných akcií v tejto prevádzke. Pokiaľ by sa stav nezlepšil môžete nás kontaktovať na tel. čísle 037/6502207 alebo emailom [email protected].





Miháliková Helena, ref. OKČ a ŽP
28. november 2018

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia na podnet rušenie nočného kľudu z prevádzky Tortuga, Pri Synagóge 3 okamžite po jeho obdržaní danú vec preverili. V nočnej hliadkovej činnosti zintenzívnili počet kontrol okolia prevádzky. Preverili aj počet nahlásených udalostí súvisiacich s prevádzkou, od začiatku roka 2018 ku dnešnému dňu neevidujú žiadnu sťažnosť. Zároveň nemajú riešenú hliadkou mestskej polície žiadnu zistenú udalosť.

Helena Miháliková, ref. OKČ a ŽP

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania