Čulenova-Dopravné značenie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený

Na Dolnočermanskej ulici je dlhodobo nefunkčný merač rýchlosti, ktorý by mal mať preventívny účinok. Autá tadeto niekedy jazdia vyššou rýchlosťou. Funkčný radar by aspoň čiastočne upozornil akože “šoférov” že prekročili povolený rýchlostný limit. V blízkosti je materská aj základná škola takže funkčný radar tu má svoje opodstatnenie.

11. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme za upozornenie, Mesto Nitra oslovilo dodávateľa, oprava dopravného zariadenia bude zabezpečená čo možno v najkratšom čase.


OKČ-ŽP
25. apríl 2019

Petra Behúlová

Dobrý deň. Prešiel viac ako mesiac a zatiaľ sa o sfunkčnenie radaru nikto nezaujímal. Okrem toho začalo obdobie kedy je viac zelene a radar už pomaly ani nie je vidieť pretože ho zakrývajú listnaté stromy. Behúlová
29. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň

Bola zaslaná urgencia dodávateľskej firme o opravu dopravného zariadenia-digitálneho ukazovateľa rýchlosti na Dolnočermánskej ulici.


S pozdravom

OKČ-ŽP SMS
24. máj 2019

Petra Behúlová

Dobrý deň. Opätovne prosím o opravu merača rýchlosti na Dolnočermánskej ulici. Napriek vašej urgencii dodávateľskej firme sa stále nič nezmenilo a radar nefunguje. Bohužiaľ hlavne počas víkendov sú tu vodiči, ktorí majú pocit že sú na pretekárskej dráhe. Možno fungujúci radar by ich aspoň čiastočne spomalil. Už vopred vďaka aj za ostatných obyvateľov Čermáňa.
31. január 2020

Petra Behúlová

Dolnočermánska-Dopravné značenie-iné

Dobrý deň. Radar je naďalej nefunkčný aj keď to bolo nahlásené v MARCI 2019!!! Prosíme o opravu.
27. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň podnet bol vyriešený .
Radar je funkčný .
Prajem pekný deň

S pozdravom za MsÚ Cok Steinemannová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania