Petzwalova - chodníky

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený
meno
Jan 17. januára 2014

Osadiť na danú časť chodníka stĺpiky aby znemožnili parkovaniu. Večne sú tam od pobedia až do rána zaparkované autá, Ničia zeleň (vidieť na fotke), zaberajú chodcom skoro celý chodník (!) a spôsobujú kolízne situácie pri strete dvoch áut na ceste.
Nestačí riešiť Mestskou políciou. Očividne na daný problém nestačí keďže problém dlhodobo pretrváva, čoho dôkazom je už aj zničená zeleň.

Otázka na Mestský úrad znie - Plánuje mesto vyhovieť tejto požiadavke obyvateľov, ktorý žijú na danej ulici a poznajú daný problém najlepšie ?

24. január 2014

Michaela

Kedy bude reagovať samosprava ?
20. február 2014

obyvatel

To že sa tam po desaťročiach vymenila asfaltka znamena ze mate zakazane vyjadrovat sa k parkovaniu?Je take tazke napisat ze nie nebudeme to riesit lebo sa nam nechce (na co sa chce na to peniaze su) alebo ze ano urobime to?
03. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujem za vami zadaný podnet ktorý bol preposlaný na vedomie Stredisku mestských služieb a Odboru Investičnej výstavby .
Prajem pekný deň

S pozdravom Cok Steinemannová
27. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
SMS žiada o zrušenie statusu zodpovednosti, nakoľko SMS v danom období neexistovalo a nemá v kompetenciách parkovaciu politiku v meste Nitra.

SMS Koprda
31. marec 2023

Jana

Vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania