Výstavná-zábradlie-chýbajúce

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

V riešení
meno
Jašterka 19. júla 2019

Poprosím o dobudovanie ochranného zábradia po celej dĺžke chodníkov na ulici Výstavná. Autá tadiaľ prechádzajú aj vyššou rýchlosťou, akou je 50km/h a ochranné zábradlie by poskytlo chodcom vyšší pocit bezpečia. Ďakujem za riešenie podnetu.

20. júl 2019

Peter

Jedna sa o priestor sidliska kde sa da ocakavat zvyseny pohyb chodcov, co je prirodzene. Zabradlia vytvoria neprirodzenu barieru a zo sidliska spravia plochy vymedzene plotmi a pospajane umelo vymedzenymi koridormi. Nerobme z ludi robotov. Auta by radsej mali spomalit a v pripade, ze dochadza k nebezpecnym situaciam, tak treba zvysit kontrolu jazdy pripadne doplnit priechody ak je zo strany chodcov zvyseny dopyt prechadzania a prijat opatrenia pre ukludnenie dopravy a "vratenie" priestoru jeho uzivatelom.
23. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň

podnet zaslaný na riešenie VMČ č.7 a na Odbor investičnej výstavby a rozvoja

s pozdravom

OKČ-ŽP
30. november 2019

Palino

Myšlienka síce zlá nie je - chrániť chodcov - avšak to by sme potom museli mat naozaj mesto preplnené železom a dať ho naozaj všade - lebo pocit bezpečia.. podľa mňa nereálne.
17. december 2019

Jašterka

Dobre tak nemusí to byť zrovna zábradlie, ale čo tak stĺpy, ktoré zastavia idúce auto ak doňho nabúra? Tie stĺpy by zachránili niekomu život.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.