Mostná-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Uzavretý
meno
Zuzana Nová 22. decembra 2019

Tak špinavé mesto, akým je Nitra, som už dávno nevidela! Nebolo tomu tak vždy - za predchádzajúceho primátora bolo vždy čisto, no so zmenou neprišiel zákon, ale príšerný BORDEL!!!
Nie som Nitranka, ale som tu veľmi často. Preto ma dnešný prechod mestom zarazil. Začína to už pri kruhaci pod Zoborom, kde na ceste narazíte na blato/hlinu, dokonca kamene a len neskutočnú špinu. Pokračujete ďalej po Mostnej - tam som len oci otvárala, resp. zatvárala a kryla sa poletujúcim smetiam a bordelu!
Inak tomu nebolo na Piaristickej a okolitych uliciach. Nikde nepozametané lístie, špina na krajniciach, prach/hlina/lístie...jedným slovom HRÔZA!
Radšej som sa otočila a odišla...
Pán primátor so svojim mančaftom asi čaká na Ježiška a jeho upratovaciu čatu?!? PÁN PRIMÁTOR, HANBA VÁM!!!

23. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem prepáčte mi ale na Váš daný podnet neviem adekvátne reagovať môj názor je že stredisko mestských služieb robí svoju prácu veľmi dobre na svoje podmienky a taktiež aj pán primátor.
Prajem Vám krásne sviatky .

S pozdravom Cok Steinemannová
07. január 2020

Zuzana Nová

Pani Janka, hlavné je, že Vy ste spokojná - vy ste tu domáca.
Zaráža však jedna vec: Vaše podnety a odkazy starostovi sú len z obdobia "bačovania" súčasného primátora a rovnako tak aj Vy ste začali pomáhať, až nedávno...čím to asi bude? Žeby tým, že ste sa už na ten vzrastajúci bordel nemohli sama pozerať???
Prajem Vám všetko dobré a hlavne, aby ste mali všede poriadok a čisto (teda nielen v Nitre) a boli spokojná (najmä sama so sebou:)).

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania