Chrenovská-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

V riešení
meno
Peter 11. februára 2020

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či je možné niečo urobiť s prijazdom do Nitry od BA na kruhovom objazde pod Zoborom. Denne stadial chodím aj s manželkou a dcérkou a denne mám strach že niekto v smere od BA do nás vrazí a stane sa niečo zlé.Prečo sa prosím vás toto v Nitre nerieši. Ako počúvam v rádiu, takmer každý deň sú tam buď ťukance alebo havárie. Snáď riešením by mohol byť spomalovací retarder alebo niečo kvôli čomu by prichádzajúce vozidlá spomalili. Nakoľko značky,ktoré sú tam umiestnené, očividne nestačia. A taktiež samotná hranica križovatky (od BA smer ZM prípadne Chrenová) je až nepríjemne blízko cesty na kruháči.
Ďakujeme.
Pevne dúfame že sa s tým bude niečo robiť ešte pred tým ako sa tam stane smrteľná havária. Tak tam môže skončiť hocikto. Každý máme rodinu.Aj vy.

12. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujem Vám za podnet ktorý som zaslala Stredisku mestských služieb.

S pozdravom za MsÚ Cok Steinemannová
13. február 2020

Odpoveď samosprávy

Spomenuté predmetné vjazdy a výjazdy na kruhový objazd pod Zobom a aj samotný kruhový objazd nie je v správe Strediska mestských služieb. Ide o dopravný uzol, kde sa stretávajú:
1. štyria správcovia
2. tri cestné správne orgány
3. traja vlastníci.

Stredisko mestských služieb
13. február 2020

Peter

A dá sa to posunúť ďalej alebo sa bude čakať kým tam niekto zomrie? A opäť sa, asi, aj tak nič nebude robiť až, možno, kým tam naozaj neskončí niekto fatálne z predstavenstva alebo z jeho (jej) rodiny. Bohužiaľ, ľady sa vždy pohýňajú až keď je neskoro.
13. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň samozrejme že naďalej sa budem snažiť získať informácie od každého zo správcov nehovorím že ich budem mať hneď ako náhle obdržím odpovede napíšem k podnetu odpoveď .
Prajem pekný deň .

S pozdravom za MsÚ Cok Steinemannová
13. február 2020

Peter

Ďakujeme.
21. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Na cestu I. triedy nie je možné osadiť retardér, takže smer od Ba a ZM by mal mať prednosť a pozor by mali dávať vozidlá vstupujúce do križovatky z vedľajších ciest. A doplnenie dopravných značiek pri takom množstve
už osadených nedoporučujeme. Dopravná situácia bola zo strany SSC niekoľkokrát posudzovaná a súčasný stav je podľa schváleného projektu.
S pozdravom

Ing. František Takáč
SSC IVSC Bratislava úsek správy a prevádzky

S pozdravom za MsÚ Cok Steinemannová
05. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
SMS žiada o zmenu statusu zodpovednosti, nakoľko riešiteľom je SSC.

SMS Koprda
05. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujem za vami zadaný podnet ktorý bol preposlaný s požiadavkou o riešenie SSC.
Prajem pekný deň

S pozdravom Cok Steinemannová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania