Akademická-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

V riešení
meno
Michal Hano 18. augusta 2020

Akademická ulica je rozbitá a vyžaduje si súvislú opravu. Viď foto. Dlhé roky to nikoho netrápilo a to prúdili na výstavisko tisíce ľudí.

19. august 2020

Odpoveď samosprávy

dobrý deň
Ďakujem za podnet ktorý bol preposlaný na vedomie Stredisku mestských služieb a VMČ Chrenová , Odboru Investičnej výstavby.
Prajem pekný deň.

S pozdravom za MsÚ Cok Steinemannová
20. august 2020

Peter Košťál

Dobrý deň,

Predmetnú komunikáciu sme riešili na Výbore mestskej časti č.7 v predchádzajúcom období 2014-2018. Nakoľko sa jedná o investičnú akciu, ktorá prevyšuje investíciu finančných prostriedkov alokovaných na všetky investičné plánované akcie, navrhli sme mestu Nitra, aby sa táto lokalita poňala ako celo-mestská. Súčasne sme odporučili, aby mesto Nitra vyvolalo možné stretnutie s Agrokomplexom o možnom spolu financovaním, nakoľko Akademickú ulicu využívali počas všetkých výstav, niekoľko desiatky rokov.
21. august 2020

Michal Hano

Peter ďakujem za info a odpoveď. Agrokomplex je tuším zadĺžený :-) Takže to zostáva na meste.
27. august 2020

Peter Košťál

Je stále možnosť rokovať aj tak s Agrokomplexom z pozície vedenia mesta Nitry.
28. august 2020

Andrej Sitkey

Cesta je vo vlastníctve mesta, ax s tým nemá v podstate nič spoločné. Na komisii pre mestskú mobilitu sme zaradili predmetu komunikáciu medzi priority, ale bez náležitej odozvy. Preto by bolo dobré poznať aj stanovisko správcu cesty.
19. november 2020

Michal Hano

Takže cesta bola zaflakovaná - je to tam krivé, zle zalepené. Niektoré časti ostali neopravené... škoda peňazí.
19. november 2020

Peter Košťál

Milý Andrej. V rokoch 2014-2020 už bola táto komunikácia poškodená a nakoľko neboli financie na novú komunikáciu, hľadali sme ako výbor mestskej časti riešenia ako to opraviť, nakoľko tažké mechanizmi využívali túto komunikáciu na výstavy Agrokomplexu - preto spolufinancovanie (ale k tomuto nedošlo), i keď je cesta vo vlastníctve mesta Nitry. Poprosím ťa čitaj s porozumením a nepoúčaj čo koho je, čo ty rád robíš. Snažili sme násjť riešenia a hľadáme stále. Táto komunikácia bola opravená i keď ja osobne som moc s tým nesúhlasil, lebo krátkým časom sa pravdepodobne znehodnotí... andrej rád používaš 211 tak sa ludne može dopytovať, alebo ja sa zajtra popýtam radšej a dám sem s stnaovisko. Prajem pekný večer.
19. jún 2022

Nitralive

Akademická-cesta-výtlk

Hlboký výtlk.
19. jún 2022

Nitralive

Akademická-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Cesta plná výtlkov bola zalepená len tak... a tak to aj vyzerá. Veľké nerovnosti, je potrebné pri asfaltovaný aj prejsť valcom, aby neboli "schody".
19. jún 2022

Nitralive

Akademická-cesta-výtlk

Hlboké vyjazdené kolaje/vydutý asfalt po oboch krajoch jazdného pruhu.
19. jún 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
16. júl 2023

marek uhlik

Akademická-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Akademická ulica hlavne pri OC N-Centrum a ďalej ulica Boženy Slančíkovej a ďalej pokračujúca ulica Nábrežie Mládeže sú ulice ktoré treba začať urýchlene rekonštruovať, minimálne zaradiť do investičného plánu. Asfaltový povrch je ďaleko za svojou životnosťou a taktiež sa žiada ulice naprojektovať na novo.
16. júl 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

na základe duplicitného zadania bol k podnetu priradený podnet číslo 162539, ktorý nájdete na stránke https://www.odkazprestarostu.sk/nitra/podnety/162539/akademicka-cesta-rozbita-vacsi-usek

S pozdravom

Tím Odkaz pre starostu
[email protected]
16. júl 2023

Andrej Sitkey

Na májovom zastupiteľstve sa mi spolu s kolegami podarilo presadiť vyčlenenie finančných prostriedkov na veľkoplošnú opravu Akademickej v úseku od vjazdu do n centra po križovatku s Tr. A.Hlinku. Na júnovom výbore mestskej časti sme prijali uznesenie, aby investičné oddelenie nacenilo náklady na rekonštrukciu Akademickej už od Výstavnej po križovatku a rekonštrukciu Slančíkovej. Takže na ťahu je mestský úrad
17. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Vami zadaný podnet, ktorý bol preposlaný Odboru investičnej výstavby.

Prajeme pekný deň.
17. júl 2023

marek uhlik

A samozrejme, bolo by dobré pri investícií uvažovať rovno s opravou priľahlých chodníkov poprípade dobudovanie cyklo chodníkov, jednoducho rekonštruovať tak hlavnú tepnu nie len z pohľadu áut ale celého verejného priestoru pre peších, cyklistov a zelené,vegetácie...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania