Kremnická-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený
meno
rado b. 07. septembra 2020

Rad by som upozornil na neporiadok - pozostatok z orezu stromov, krikov na pesej zone Kremnicka pri KOS, konkretne pri plote polikliniky ProCare a lavicke. Na Kremnickej je uz bohuzial tradicia, ze je tam pri Lidli a kazdej lavicke doslova bordel po ludoch, mladezi/detoch, ktori skonzumuju jedlo, napoje a zvysok odhodia na zem i napriek tomu, ze kosov je tam dost. Okrem toho je na danom mieste uz dost dlho pozostatok z orezu stromov, krikov. Bolo by fajn to odviezt, upratat. Dakujem.

14. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Ďakujem za vami zadany podnet ktorý bol preposlaný Odboru Životného prostredia. Prajem pekný deň.

S pozdravom za MsU Cok Steinemannová.
14. október 2020

rado b.

I ked bez fotodokumentacie, ale mozem potvrdit, ze drevo, konare uz boli odpratane, tiez tam porozhadzovane smeti ako pozostatok, ked tam bola este lavicka.
Bohuzial su klasicky smeti pri inych lavickach, najma pri Lidli. Nekonecny pribeh pokracuje :(
14. október 2020

rado b.

K tomu neporiadku pri novej lavicke pri Lidli som nasiel aj foto, sice spred 2 tyzdnov, ale takto to tam vyzera aj teraz. Hrozne tadial kazdodenne chodit a pozerat sa na to :(
15. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Podnet som preposlala aj na stredisko mestských služieb.
Prajem pekný deň.

S pozdravom za MsÚ Cok Steinemannová
15. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Podnet som preposlala aj na stredisko mestských služieb.
Prajem pekný deň.

S pozdravom za MsÚ Cok Steinemannová
16. október 2020

rado b.

Dakujem. Mestske sluzby zabezpecia upratanie, avsak prejde den, dva a znovu bude neporiadok pri inej alebo tej istej lavicke. Pretoze je to dlhodoby problem. Aktivacni pracovnici upratovali pesiu Kremnicku, rano bolo cisto, ale popoludni, podvecer na niektorych miestach opat neporiadok. Tu by uz pomohla asi len represia, nacapanie tych, ktori ten neporiadok robia (fotopasca?) a nejaka pokuta, alebo verejnoprospesne prace.
20. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ako píšte p. rado AP upratujú dané okolie priebežne a viac menej poupratujú a je to tam na ďalší deň, ja viem len zabezpečiť upratanie v prípade potreby a tak ako to majú podlá harmonogramu raz-dvakrát týždenne
Kto? SMS - Aktivačné práce

S pozdravom
Mgr. Katarína Bedešová
20. október 2020

rado b.

Pani Beresova, velmi pekne dakujem za odpoved. Samozrejme rozumiem. Z casu na cas, ked chodim peso a nie bicyklom, tak zdvihnem plastove flase/plechovky a hodim na zlteho kontajneru. Toto by vsak chcelo nejake riesenie, o ktorom by sa na meste hadam aj mohlo uvazovat.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania