Aktualizovať podnet
Tankodrom na Ondavskej

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Tankodrom na Ondavskej

Zodpovednosť za riešenie: Nižný Hrušov

V riešení
meno
Andrea 19. februára 2016

Pán starosta-išli ste v týchto dňoch autom po Ondavskej?Asi nie-je to strašné-hotový tankodrom s blatom,robíte všetko možné pre rozvoj Hrušova a toto tu je hanba Hrušova.V lete prach z tej,cesty" teraz blato a jamy.som zvedavá kto mi bude preplacať servis auta a večné autoumyvárky-došla mi už trpezlivosť.Bývali by ste na takej ulici?Určite nie.Tak vás prosím v mene celej ulice na skoré upravy,ak sa nedá asfalt tak existuju aj betonové platne a nie tento štrk ktorý vydržal len chvíľku.Ďakujem "Ľudia na prvom mieste"

19. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujem za Váš podnet. Minimálne 1 x týždenne prechádzam každou ulicou v obci, aby som získal prehľad o obci a teda viem v akom stave je táto cesta. V Hrušove je viac ulíc, ktoré nutne potrebujú opravu kde je stav podobný ako na ulici Ondavská. Riešenie aj tohto problému je prioritou Obecného úradu a od decembra 2015 sa už zrealizovalo niekoľko krokov, ktoré je potrebné zrealizovať, aby sa dali ulice Ondavská ale napríklad aj Huštak opraviť. Konkrétne sa zrealizovalo geodetické zameranie všetkých ulíc ( vrátane Ondavskej ). Vďaka zameraniu sme dali spracovať cenové kalkulácie na úpravu týchto ulíc. V horizonte cca 14 dní by sme mali dostať od spracovateľa kalkulácie, ktoré prejedná finančná komisia pri obecnom zastupiteľstve a navrhne riešenia. To, že je to pre mňa ale aj pre poslancov priorita opraviť cesty píšem v článku v prvom vydaní Hrušovských novín, ktoré by Vám mali byť doručené dnes do schránky a tým Vám chcem preukázať záujem vyriešiť havarijný stav cesty na ulici Ondavská ale aj na iných uliciach v obci.

Ján Fenčák, starosta obce

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.