Stromy

Zodpovednosť za riešenie: Nové Mesto nad Váhom

V riešení
meno
Karol Kočica 25. mája 2018

Zdravím. Na ulici Malinovského, vnútroblok - ako je škôlka mesto minulý rok dosť neodborne "orezalo" (na kmeň) stromy-čerešne. Niekoľko ich vyschlo a sú tam len suché pahýle. Mohli by ste sa postarať o to, aby tie suché kmene boli odstránené a boli tam vysadené solitérne druhy Sakúr, bo tie čo prežili tento zákrok sú tiež Skury. Domnievam sa, že ak Technické služby niečo zničia, mali by to aj napraviť - už to bude rok a pol čo sú tam len suché kmene. Ďakujem!

04. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Technické služby mesta Nové Mesto nad Váhom, budú priebežne odstraňovať všetky suché stromy, ktoré rastú na verejných priestranstvách, v závislosti od svojich kapacitných možností. Odstránené budú aj predmetné suché sakury.
V jesennom období (t.j. v termíne vhodnom na výsadbu) mesto zabezpečí výsadbu nových stromov v danej časti mesta. Vysadené budú sakury tak, aby došlo k primeranej náhrade vyschnutých stromov.


Ing. Zuzana Paučinová, referát ŽP MsÚ
Ing. Kraváriková - TSM
05. február 2019

Témy Mesta

Dobrý deň Karol, bol váš podnet dákym spôsobom doriešený?
02. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Technické služby mesta Nové Mesto nad Váhom, budú priebežne odstraňovať všetky suché stromy, ktoré rastú na verejných priestranstvách, v závislosti od svojich kapacitných možností. Odstránené budú aj predmetné suché sakury. V jesennom období (t.j. v termíne vhodnom na výsadbu) mesto zabezpečí výsadbu nových stromov v danej časti mesta. Vysadené budú sakury tak, aby došlo k primeranej náhrade vyschnutých stromov.
Ing. Zuzana Paučinová, referát ŽP MsÚ
Ing. Kraváriková - TSM

Čechvalová, sekretariát primátora mesta Nové Mesto nad Váhom

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania