Nebezpečný chodník na T.G.Masaryka

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Vyriešený
meno
Kristian 14. augusta 2014

Už dlhé roky je chodník smerujúci k hlavnej stanici v dezolátnom stave. Viacerí kandidáti na poslancov MZ vo svojich programoch sľubovali jeho opravu, ale nikdy sa nič nepohlo smerom k napraveniu stavu. Okrem toho, že na mnohých miestach chýba asfalt, sú v ňom diery a nebezpečné trhliny, tak aj v čase i slabšieho dažďa voda z chodnikov neodteká a stojí na mieste. Ľudia nemajú kade ísť, preto sú na viacerých miestach už trvalo vyšliapané cestičky v tráve popri chodniku. Pritom je táto cesta jedou z dvoch hlavných vedúcich na železničnú stanicu. Chodia týmto smerom nielen ľudia z troch panelových domov (207 bytov), ale aj mnohí z ďalších sídlisk, napr. Lastovičia a pod.

18. august 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Bol zaevidovaný pod číslom 47239 a postúpený na Odbor investičný, komunálny, dopravy a životného prostredia. Po preverení skutkového stavu sa vyjadríme k problému presnejšie.


Ing. Monika Slatárovičová
sekretariát prednostu MsÚ
12. september 2014

Miro

Podnety na tento chodník tam máte už milión, ale oprava žiadna už X rokov. Preveriť skutkový stav môžete ideálne dnes (12.9.), keď je tam po členky vody. Nech sa páči.
12. september 2014

Masarovičová

Staci, ze naprsi len troska a uz sa tadial neda prejst. Napr. my zo stredneho cinziaku ani inu moznost kade prejst nemame (bud po ceste, kadial chodia auta pri ul. L. Stura.. a odkedy je Medicentrum v prevadzke tak hustota premavky sa niekolkonasobne zvysila a ked prsi, cela nasa rodina je od nezodpovednych voidicov ofrkana.. druhy sposob je púrejst na druhu stranu (neparne cisla Masaryka) avsak priechod pre chodcov je na zaciatku ulice - tiez by sme sa museli brodit mlakami).
Neviem, z akeho dovodu pred x rokmi opravili komunikaciu na masaryka neparne cisla, ked tu je ovela viac obcanov mesta NZ a aj ti, co idu na zeleznicnu stanicu idu vacsinou po tejto strane)

Pan Miro, mohli by ste prosim Vas nafotit stav chodnika, ked tak prsalo. Ako to je na tychto fotkach, tak to byva v skutocnosti na 2.-3. den po dazdi
30. marec 2019

Veronika Sedláčková

Aktuálne fotografie 30. marec 2019

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania