Nepokosený porast pri prístupovej ceste ku garážam

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Vyriešený
meno
Rasto 21. augusta 2014

Pri prístupovej ceste ku garážam na Bratislavskej ceste sa nachádza na úseku približne 10 metrov nepokosený porast. Zvyšné plochy na tej istej ulici pokosené sú.
Tento porast sa nachádza bezprostredne pri prístupovej ceste ku garážam. Pri súčasnej výške a hustote, pri výjazde z garáži výhľad na hlavnú cestu nie že obmedzuje, ale doslova znemožňuje.

22. august 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Bol zaevidovaný pod číslom 47650 a postúpený na Odbor investičný, komunálny, dopravy a životného prostredia. Po preverení skutkového stavu sa vyjadríme k problému presnejšie.



Ing. Monika Slatárovičová
sekretariát prednostu MsÚ
04. september 2014

Juro

Nie že je nepokoseny len tento vchod, ale ani parky nie sú pokosené, aspoň ten pri nás sa nekosil už dva mesiace a vraj sa kosí každých 5 týždňov, to by som chcel vidieť.
17. september 2014

Odpoveď samosprávy

dna 2. septembra bol daný úsek pokosený. Plochy zelene v meste sa kosia v rozmedzí 4-6 týždňov. Nakoľko bolo v tomto roku nadmerne veľa zrážok a k tomu teplo, zeleň rástla rýchlejšie. Týmto ďakujem za pochopenie a rovnako aj za pomoc niektorých obyvateľov pri kosení.

Ing. Peter Ágh
prednosta MsÚ NZ
17. september 2014

Rasto

Dakuje. Dany usek je uz pokoseny, tak ako dokazuje aktualna fotografia.
Avsak frekvencia kosenia, ci mnozstvo zrazok v tomto pripade velku ulohu zrejme nezohravali, nakolko porast dosahujucu vysku 2 m zacinajuci skokom pred dopravnou znackou A15 (pozor, deti) bol z kosenia vynechany (kosilo sa niekolkokrat prave po tento usek).

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania