22.04.2015 Deň Zeme - ulica F.Kapisztóryho!

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Neriešený
meno
Martin Vyžinkár 25. apríla 2015

Vážený pán primátor Mesta Nové Zámky,

Pozrite si prosím priložené fotografie. Takto dnes vyzerala ulica F.Kapisztóryho. Mimochodom, dnes bol Deň Zeme, 22.apríl – a takto na Deň Zeme vyzerá ulica nášho mesta! Počas kosenia prišlo k rozsekaniu všetkých smetí, ktoré sa v tom čase povaľovali po ulici. Ako to vyzerá nebudem opisovať – fotografie vravia jasnou rečou. Pohľad na ulicu je príšerný! Ulica na smetisku.
Pre mňa tu vyvstali dve otázky – prvá o príčine stavu a druhá o následku:
- Odpadky na ulici - v Nových Zámkoch bežná vec: nie je možné pokutovať človeka ktorý odhodí odpad na ulici? Myslím, že by to bolo (a malo byť) možné. Ešte som ale nepočul o nikom komu by sa to v meste stalo, alebo kto by videl udelenie pokuty človeku odhadzujúcemu odpadky na ulicu. Možno téma pre MsP (len treba viac chodiť pešo!)
- Predpokladám, že niekto kosenie mesta riadi, objednáva prácu a vykonanú prácu kontroluje. Videl ten človek ako vyzerá mesto po kosení trávnikov (stav na obrázkoch nie je raritou – ide o bežný vzhľad mesta po kosení)? Je ťažké pred kosením zariadiť vyzbieranie smetí?

P.S. Na vyzbieranie ulice od odpadkov medzi vstupom na Sihoť a autobusovou zastávkou bolo treba dve ruky, dve vrecia a 45 minút – nejde teda o nič zložité.

Ďakujem za Vašu snahu robiť naše mesto lepším.


S pozdravom,

Novozámčan Martin Vyžinkár

11. máj 2015

Martin Vyžinkár

Odkaz zostal neriešený! To že nikto neodpovedal ma až tak nemrzí, horšie je že stav ktorý popisujú fotografie zostáva bez zmien. Asi netreba čakať a snažiť sa o zmenu sám - posledné upratovanie ulice som spravil včera. Po dvoch dňoch sa ale všetko vráti do starých koľají. Nezáujem o veci verejné - to je slovo čo popisuje stav našej krajiny.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania