Sídlisko Nábrežie, ulica B.Němcovej - bez odvozu odpadu (papier)

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Vyriešený
meno
Martin Vyžinkár 04. mája 2015

Dobrý deň,
z kontajneroviska na ulici Boženy Němcovej nebol už tri týždne odvezený separovaný odpad (papier). Odpad sa hromadí okolo už dlho nevyprázdneného kontajnera. Táto situácia sa na našej ulici opakuje pomerne často. Nebolo by možné zabezpečiť pravidelný a častejší odvoz separovaného odpadu? Úroveň zapojenia občanov Nových Zámkov do sperovania odpadu je dosť nízka, stav ktorý popisujú priložené fotografie odrádza od separovania aj tú malú časť občanov čo sa do separovania (aspoň papiera) zapája.
Ďakujem za snahu o nápravu problému.

Martin Vyžinkár

04. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Bol zaevidovaný pod číslom 32921 a postúpený na Odbor komunálnych služieb. Po preverení skutkového stavu sa vyjadríme k problému presnejšie.


Nikoleta Makaiová
sekretariát primátora mesta Nové Zámky
11. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
obdržali sme Váš podnet zaevidovaný pod číslom 32921/2015 týkajúci sa zberu triedeného odpadu (papier) na na ulici B. Němcovej. Dňa 04.05.2015 bol zrealizovaný celoplošný zber v rámci mesta Nové Zámky.
V roku 2015 sa zber papiera vykonáva 1 x mesačne, avšak na základe našich zistení a podnetov obyvateľov chystáme opatrenia aby k uvedeným problémom v budúcnosti nedochádzalo.


Ing. Igor Vatter
Mestský úrad Nové Zámky
odbor komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.