Rušenie nočného pokoja

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Vyriešený
meno
Odkazprestarostu.sk 27. júna 2015

Dobrý deň pán starosta, chcel by som nahlásil znepokojenie kvôli neustálemu rušeniu nočného kľudu po 22:00 hod., ktorý zapríčiňuje hlasná hudba, ktorá vyhráva až do neskorých nočných hodín v prevádzke zmrzliny Korčuľa na Letzomostí 15 v Nových Zámkoch!!! Problém už je dlhodobo pretrvávajúci a musí sa už konečne vyriešiť!!! Hudba s prevádzky vyhráva už častokrát aj cez víkendy vyhráva od skorých ranných hodín a to myslím už pred 07:00 hod. , takže človek sa ani nevyspí a ani nezaspí. Otváracie hodiny má od 08:00 hod do 22:00 hod, takže dochádza tu k niekoľkonásobnému porušovaniu zákona SR!!! Prosím Vás a dúfam, že mesto ako prenajímateľ pozemku pod prevádkou budete činný v tejto veci a bude sa ju snažiť vyriešiť k spokojnosti obidvoch strán.

30. jún 2015

Odkazprestarostu.sk

Zmrzlina Korčuľa, Letomostie, stav po zverejnení podnetu s hudbou ohľadom rušenia nočného kľudu sa zlepšil, dodržiavanie otváracích hodín od 08:00 hod do 22:00 hod nie...
01. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Napriek pravidelným kontrolám dodržiavania nočného kľudu prevádzané príslušníkmi MsP sa môže stať prípad opísaný v podnete.
Na základe podnetu bol prevedený pohovor so zodpovednou osobou danej prevádzky. Hliadke MsP uviedol, že v uvedenom čase bola v prevádzke menšia oslava uzavretej spoločnosti a ospravedlnil sa za hlučnejšie správanie zákazníkov. Bol daný prísľub že sa podobný prípad nebude opakovať. Samozrejme hliadky MsP budú pravidelne venovať zvýšenú pozornosť danej prevádzke.

S pozdravom


Mgr. Jozef Tököly
náčelník MsP

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.