Aktualizovať podnet
SNP 44

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

SNP 44

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Neriešený
meno
Kovacova Ingrid 16. júla 2015

Žiadam o vyjadrenie, prečo páne primátor zasahuje svojvoľne do rozhodnutia občanov bez preverenia skutkového stavu.
Na bytovej schôdzi, zahlasovali obyvatelia bytovky a bol z toho urobený zaver, prečo to niekto ruší.
Načo potom sú vlastníci, keď som majiteľ je mi to na nič. Dôjde niekto a povie že to tak nebude a ....
Veď vedľa paneláku je ihrisko, nech teda lavičky osadí tam, budú osožnejšie a nikomu to nebude prekážať.

http://novezamky.sme.sk/c/7899597/susedom-prekazali-upravy-travnika-aprasiaka-pred-panelakom.html

V tomto čl. bola vypočutá len jedna strana. Prečo nebola oslovená aj p. domovníčka. Nepíšu, že nevadí výsadba, ale ide o uvoľnenie priestoru okolo prašiaka, ktorý je mimochodom prehnitý a bola schválená jeho oprava a kto bude zotpovedný ak nastane úraz.

05. august 2015

Péter NZ

Odpoveď je veľmi jednoduchá. Primátor sa rozhodol zdravím rozumom. Domovníčka a jej zmanipulovaní fanúšikovia nech si už konečne vstúpia do svojho vlastného svedomia (ak vôbec nejaké majú) a nech už prestanú riešiť osobné spory či nezmyselné žabo-myšie vojny. Minimálne 80% obyvateľov NZ, ktorí poznajú tzv. problém na SNP44 tak jednoznačne sú proti domovníčkinmu hlúpemu a nezmyselnému boju proti človeku, ktorí svojpomocne, bezplatne a na úkor svojho voľného času skrášluje okolie paneláka. Bodaj by každý panelák mal svoju záhradníčku Ingridu.
05. august 2015

Ingrid

No veru je smutné čo sú schopné povymýšlať toto by stálo možno aj na udanie kryvého obviňovania a osočovania v živote som nadala namontovať elektrinu na kosenie,obvinenia že som rozpolievala vodu na kvety,že som odmontovala požiarnu hadicu ,že nevhodným používaním znehodnocujem prašiak neviem ako sa to dá!!! Údajne v blízkosti kovu je časté zalievanie kvetov a tým to hrdzavie asi ked prší tak prašiak normálne dážd obíde.4 krát zavolala na mňa policajtov a rôzne dalšie obvinenia .
08. august 2015

Ingrid

Zaujímavým spôsobom sa niekto skrýva aj pod falošné meno nemá tolko odvahy abz udalo svoje meno takáto p.Kováčova Ingrid tu ani neexistuje.Obvinuje tu primátora o nesprávnom rozhodnutí podotýkam že sa asi primátor rozhodol zdravím rozumom o pozemku mesta pretože na domovej schôdzi sa asi zbytočne bude rozhodovať o niečom čo nepatrí bytovke a vytvorené posedenie a úprava a výsadba rastlín ,kríkov a kvetov a udržiavanie čistoty okolia si myslím nie je protizákonné a keby sa rozhodlo že sa to tu zlikviduje tak to môže len Mesto.Každý si môže spraviť vlastný úsudok k danej veci ,je smutné že p.domovníčka a spolok neprajníkov ani prstom nepohohlo nikdy niečo spraviť pre okolie lebo že nato je tu mesto však platíme dane .A ked primátor rozhodne k správnej veci tak je hned zle.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania