Neprehľadný vjazd do križovatky

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Vyriešený
meno
Beáta 17. júla 2015

Križovatka M.R.Śtefánika a Cyrilometódska ma neprehľadný vjazd, značka zákaz zastavenia boli v minulosti pri stav. prácach odstránené a neboli opätovne osadené. Jedna sa nachádzala sa pred súčasnou budovou ŠEVT-u a na druhej strane bola približne vo vzdialenosti obchodu farby-laky. Križovatka M.R.Štefánika - Tyršova je oveľa menej frekventovaní a tam su dopr. značky zakaz zastavenia osadené, aby bol bezpečný východ z ul. Tyršova

20. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Bol zaevidovaný pod číslom 44953 a postúpený na Odbor komunálnych služieb. Po preverení skutkového stavu sa vyjadríme k problému presnejšie.



Nikoleta Makaiová
sekretariát primátora mesta Nové Zámky
17. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem,
odbor komunálnych služieb Mestského úradu vzhľadom na tú skutočnosť, že uvedená komunikácia nie je vo vlastníctve a správe mesta Nové Zámky, odstúpil uvedený podnet ohľadne chýbajúcej zvislej dopravnej značky „Zákaz zastavenia“ na doriešenie Odboru cestnej dopravy a pozemných komunikácií Okresného úradu v Nových Zámkoch.

S pozdravom

Ing. Gabriela Maceková
odbor komunálnych služieb
25. jún 2021

Branislav

Cyrilometódska-dopravné zrkadlo-chýbajúce

Dobrý deň, chcel by som požiadať, ak je to možné, osadiť dopravné zrkadlá na križovatku ulíc M.R.Štefánika a Cyrilometódska, nakoľko nie je dobrý výhľad ani na jednu stranu ulice M.R.Štefánika pri vychádzaní z ulice Cyrilometódska. Ďakujem
25. jún 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom

Tím portálu Odkaz pre starostu
06. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. Odbor komunálnych služieb Vám ohľadom neprehľadného vjazdu do križovatky oznamuje, že po tvaromiestnej ohliadke je dopravná značka zákaz zastavenia osadená na pôvodnom mieste. Zároveň Vám oznamujeme, že náležitý rozhľad je v poriadku.

S pozdravom

Odbor komunálnych služieb
Referát dopravy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania