Odpadkové koše na psie výkaly

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Vyriešený
meno
Andrej 05. augusta 2015

Dobrý deň, touto cestou sa obraciam na pána primátora s problémom ohladom odpadkových košov a košov na psie výkali .. Za panelákom T.G.Masaryka vch.33,35,37 sa nachádza ´´Park´´ ktorý navštevujú psíčkari zo širokého okolia a bohužiaľ po sebe zanechávajú odpadky a aj exkrementi po psoch . Problém je najskôr aj v tom že v blízkom okolí sa nenachádzaju odpadkové koše a ani koše na psie exkrementi ! žiadam teda pána primátora a mesto Nové Zámky aby osadili tieto koše .. Ďakujem

05. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Bol zaevidovaný pod číslom 45851 a postúpený na Odbor komunálnych služieb. Po preverení skutkového stavu sa vyjadríme k problému presnejšie.


S pozdravom

Nikoleta Makaiová
sekretariát primátora mesta Nové Zámky
02. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Obdržali sme Váš podnet týkajúci sa odpadkových košov na psie exkrementy na ulici T. G. Masaryka 33 - 37. Dňa 7.8. 2015 bola vykonaná tvaromiestna obhliadka a vyhotovená fotodokumentácia. V uvedenej lokalite sa síce nenachádza nádoba na psie výkaly, ale v blízkosti bytového domu na ul. T. G. Masaryka č.37 sú 3 ks 1100 l nádob na komunálny odpad, kam majitelia psov odpad môžu ukladať. I napriek tomu Mesto - Mestský úrad v Nových Zámkoch v priebehu mesiaca september 2015 osadí 1 ks nádoby na psie exkrementy v blízkosti spomínanej lokality, čím chceme prispieť k zvýšeniu čistoty v našom meste.
S pozdravom,


Ing. Igor Vatter
odbor komunálnych služieb
07. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
odpadkové koše na psie exkrementy boli osadené.

S pozdravom,

Ing. Igor Vatter
odbor komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania