Úprava okolia

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Vyriešený

Dobrý deň, pán primátor! Ako obyvateľov Lécka 20 nás znepokojuje, že sme oblkopení kontajnermi, z ktorých niektoré neslúžia nám, ale obyvateľom ul. SNP 13,15. Boli k nám pridané, keď sa pre SNP 13,15 vybudovali parkovacie plochy a ich kontajnery boli presunuté na našu stranu. Dosť špatia okolie i nám slúžiace kontajnery, ktoré lemujú chodník z oboch strán. Najmä v lete sa šíri silný zápach, takže ľudia chodník zďaleka obchádzajú. Stálo by zato upraviť aj priestor medzi tehlovými činžiakmi a rozšíriť parkovacie plochy. Sme vstupnou bránou do mesta a pohľad návštevníkov mesta prichádzajúcich zo stanice iste nikoho nenadchne. S pozdravom obyvatelia Léckej ulice 20.

02. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Bol zaevidovaný pod číslom 48605 a postúpený na Odbor komunálnych služieb. Po preverení skutkového stavu sa vyjadríme k problému presnejšie.

S pozdravom,



Nikoleta Makaiová
sekretariát primátora mesta Nové Zámky
28. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Obdržali sme Váš podnet týkajúci sa rozmiestnenia kontajnerov na ulici Lécka v Nových Zámkoch. Zberné nádoby na komunálny odpad z ulice SNP č.11 - 13 boli premiestnené na Lécku ulicu z dôvodu vybudovania parkoviska, nakoľko sa táto lokalita javila ako najdostupnejšia pre obyvateľov. Podľa Všeobecne záväzného nariadenia mesta Nové Zámky č. 11/2013 o nakladaní s komunálnymi odpadmi a drobnými stavebnými odpadmi v zmysle § 3 Mesto Nové Zámky určuje miesto a rozmiestnenie nádob na komunálny odpad.
Nakoľko sa v uvedenej lokalite nenachádza iné vhodné miesto, kontajnery ponechávame na súčasnom stanovisku.


Ing. Igor Vatter
referát odpadového hospodárstva

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.