Parkovanie na ul. J. Kráľa a Šoltésovej

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Uzavretý
meno
Alena Juríková 06. decembra 2015

Dobrý deň,

chcela by som Vám dať do pozornosti ihrisko na vnútornej strane ulíc J. Kráľa a Šoltésovej /príloha/ na ktorom je už úplne bežné celodenné parkovanie áut. Niekoľkokrát som dávala podnety aj na Mestskú políciu, ale ani sa nenámahali mi odpovedať, nie to ešte riešiť. Vlastne nejde ani tak ani o parkovanie, ako o ten "tankodrom" kým sa tie autá na to ihrisko dostanú. Je to neskutočné koľko blata je na chodníku a úplne zničená zeleň a vyjazdené koľaje. Na toto sa treba prísť pozrieť a riešiť, a nie dávať "papuče" za nesprávne parkovanie okolo centra. Ďakujem za riešenie a samozrejme za vyriešenie tohoto stavu. Alena

07. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Bol zaevidovaný pod číslom 52764 a postúpený na Odbor komunálnych služieb a postúpený aj na MsP. Po preverení skutkového stavu sa vyjadríme k podnetu presnejšie.

S pozdravom,


Nikoleta Makaiová
sekretariát primátora mesta Nové Zámky
07. december 2015

Martin Vyžinkár

Prejsť sa Vašim vnútroblokom, pani Alena, je veľmi poučné. Veľa to hovorí o tom aký vzťah máme k svojmu okoliu, k miestu na ktorom žijeme a ktoré nás obklopuje. Samé negatíva. Nie je sa čím chváliť. Ak idem takýmto miestom pýtam sa sám seba či sa ešte ľudia pozerajú von svojimi oknami - zdá sa že už nie.
08. december 2015

Odpoveď samosprávy

Vážený pani Juríková.
Na základe podnetu ohľadom parkovania na detskom ihrisku, vo dvore ulice Šoltésovej č.11 - 13 som dal preveriť skutkový stav a nariadil som hliadkam MsP prevádzať pravidelné kontroly parkovania motorových vozidiel v danej lokalite.
Nedisciplinovaní vodiči, po spracovaní fotodokumentácie, budú postúpení na doriešenie na DI OR PZ SR Nové Zámky z dôvodu porušenia Zákona č.8/2009 o cestnej premávke § 4 Povinnosti vodiča, ods. 2, písm. i) vodič nesmie poškodzovať životné prostredie, najmä verejnú a cestnú zeleň ako aj ods. 3, písm. i) vodič smie motorové vozidlo použiť len na cestách ...
S pozdravom


Mgr. Jozef Tököly
náčelník MsP

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania