Rozkopaná cesta na Bezručovej ul.

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Ragnar 29. januára 2016

Na Bezrucovej ulici vo vnutri mesta na hlavnom tahu je na niekolkych miestach uz vyse mesiaca rozkopana cesta pozdlz celej jej sirky. Toto bolo zasypane strkom, no momentalne su tam velke kratery.

Je to uz dlha doba na to, aby sa s tym nieco konecne spravilo.

Dakujem

26. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Bezručova ulica je súčasťou stavby okružnej križovatky ciest I/75 – III/06420 v meste Nové Zámky. Konštatujeme že predmetná cesta č. I/75 je vo vlastníctve Okresného úradu v Nitre - Odbor pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie. Správu a údržbu tejto komunikácie vykonáva Slovenská správa ciest Bratislava. Napriek týmto skutočnostiam sledujeme danú stavbu a o  problematickom súčasnom stave danej cesty má Mestský úrad odbor komunálnych služieb vedomosť. Dňa 03.02.2016 prebiehal kontrolný deň danej stavby. Investor stavby ktorým je SSC IVSC Bratislava vyslovil nespokojnosť na prevedené práce na základe sťažností Mesta Nové Zámky, zo strany ODI OR PZ ako aj zo strany občanov mesta . Investor žiadal zhotoviteľa o bezodkladné odstránenie nebezpečných výmoľov a nerovností. Ďalej zaviazal zhotoviteľa aby vybudoval chodníky pre bezpečný pohyb občanov v okolí stavby . Mestský úrad odbor komunálnych služieb vykonal ohliadku spomínanej lokality 24.02.2016. Konštatujeme, že najväčšie výmole sú zasypané štrkom a niektoré sú prekryté plechom . Situáciu ohľadom bezpečnosti a plynulosti cestnej dopravy budeme počas rekonštrukčných prác naďalej monitorovať.  

S pozdravom,

Mesto Nové Zámky
26. február 2016

Ragnar

Dakujem za odpoved, no po dazdoch su tam opat diery a uz je tam velka rozsiahla plocha v pravom pruhu smerom von z NZ kde to vyzera ako tankodrom... Nie je to tyzden ba ani mesiac, co je to v takomto stave, no chapem, ze to priamo nespada pod samospravu, ale dakujem ze to riesite.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania