Osadenie značiek bez upozornenia

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Vyriešený
meno
Dominika 14. marca 2016

Dobrý deň. Chcem sa spýtať, kto navrhol a povolil osadenie dopravných značiek B33 na ulici Tatranská? A z akého dôvodu len na vyhradenom mieste pred 5-6 rodinnými domami? Ak je tam tá značka oficiálne, prečo polícia nevyvádza dôsledky z jej porušenia? A prečo táto značka nebola daná na začiatok daného úseku ulice? Nezmestia sa tam dve autá vedľa seba kvôli parkovaniu z oboch strán. Nedá sa cez tú úzku uličku prejsť, zasekávajú sa tam vodiči, dokonca blokujú hlavnú cestu (Vajanského). A nakoniec položím stále nezodpovedanú a nedoriešenú otázku, kedy sa začne riešiť problém s parkovacími miestami?

15. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Bol zaevidovaný pod číslom 06830 a postúpený na Odbor komunálnych služieb. Po preverení skutkového stavu sa vyjadríme k podnetu presnejšie.

S pozdravom,


Nikoleta Makaiová
sekretariát primátora mesta Nové Zámky
20. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Dopravné značenie B33 „Zákaz státia“ na Tatranskej ulici bola osadená na základe žiadosti obyvateľov a bola odsúhlasená Okresným dopravným inšpektorátom v Nových Zámkoch.
Zmeny v systéme parkovania na sídliskách v zmysle koncepcie vypracovanej Žilinskou univerzitou, boli schválené mestským zastupiteľstvom a uvedené zmeny sú k nahliadnutiu na webovej stránke mesta Nové Zámky.

S pozdravom


Ing. Peter Morvai
Odbor komunálnych služieb
21. apríl 2016

Dominika

Ďakujem za vyjadrenie sa k danému stavu. Chcela by som sa ešte informovať za akých podmienok a na koho žiadosť je možné osadiť dopravnú značku B33 už od križovatky Vajanského - Tatranská smerom k Berku z dôvodu neprehľadnosti pri vychádzaní resp. vchádzaní z Vajanského ulice na Tatranskú ulicu a tak isto pri vychádzaní z parkoviska pri činžiakoch smerom k danej križovatke?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania