Neudržiavané detské ihriská

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Vyriešený

Chcem sa spytat, ci je v plane udrzba detskych ihrisk, zahrnajuc vymenu piesku, precistenie strku, kontrola drevennych konstrukcii, vyzbieranie smeti a exkrementov, aj ludskych. Bolo by mozne dat ihriska POD KAMERY? Oplotit, aby tam nebehali psi? Zdrzuju sa tam a robia svoje potreby aj rozne individua. Dakujem

05. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň!

Detské ihrisko Trojhlavý drak v parku na Nábrežnej ul. sa pravidelne dočisťuje pracovníkmi na aktivačných prácach. Naposledy bolo detské ihrisko vyčistené 03.05.2016 a 05.05.2016.
Mestská polícia v Nových Zámkoch bola vyzvaná na monitorovanie detských ihrísk na území mesta – najmä vo večerných a nočných hodinách.
Začiatkom mesiaca apríl 2016 sa vykonala kontrola detského ihriska Trojhlavý drak za prítomnosti výrobcu – autora diela a pracovníka mestského úradu a následne boli zistené závady odstránené.


S pozdravom


Hildegarda Vanyová

Mesto-Mestský úrad
Odbor komunálnych služieb
05. máj 2016

zdenka

A co ostatne ihriska a ich udrzba? Je mozne zrealizovat niektoru z poziadaviek? Oplotenie, kamery, vymena piesku...alebo je nutne nafotit nedostatky kazdeho zvlast? Dakujem
20. jún 2016

laci

mna by tiez zaujimala udrzba.chodim pravidelne na nabreznu,a veru casto je zanedbane.casto potrebuju niektore preliezky uz aj opravu.myslim,si ,ze kamerovy system,nie je az tak financne narocna zalezitost.
dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania