Spílenie a odpílenie stromov

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Filip M. 02. mája 2016

Dobrý deň. Denno-denne chodím z NZ smerom na Bánov, chcem vás požiadať o opílenie alebo aj stromov smerom od nového kruhového objazdu na Bánov a Šurany. Keď to nie je v majetku mesta, tak Vás prosím o nahlásenie príslušnému úradu. Staršie stromy treba opíliť úplne, korene treba vytrhnúť a zasadiť namiesto nich nové - napr. Lipy, javory.

Taktiež vás prosím o vyzbierané odpadkov v járkoch od začiatku NZ po kruhový objazd.

Posledným problémom sú stromy za mestom, ktoré zasahujú do značky vstupu do mesta. Zišlo by sa opíliť všetky stromy do vzdialenosti 10-15m od značky.

Ďakujem

03. máj 2016

Juraj

Suhlasim s timto podnetom chodim do zahrady stromy prerastaju do cesty osadzali nove znacky pred kruhovim a tie su zarastene brezami a tak isto od mostov lipami ja som este vlani hlasil podnet SSC ale sa to neriesilo inac to patri cetsmajsterstvo Surany
05. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za Váš podnet, vážime si, že ste sa s dôverou obrátili na pána primátora, Vášmu podnetu sa primátor venoval spolu s príslušnými zamestnancami odborov Mestského úradu a v nadväznosti na vykonané šetrenie si Vám dovoľujeme oznámiť, že vecne príslušným na riešenie Vášho podnetu je Západoslovenská vodárenská spoločnosť, a. s., Nové Zámky. Váš podnet bol zaslaný do Západoslovenskej vodárenskej spoločnosti a. s..

S pozdravom

Nikoleta Makaiová
sekretariát primátora mesta Nové Zámky
05. máj 2016

Filip M.

Pani Makaiová, toto asi nie je odpoveď k môjmu podnetu. Prosím vás urobte si poriadok k odpovediam podnetov.
09. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Tento podnet sa riešil tak isto v minulom roku, kde mesto Nové Zámky vyzvalo pracovníkov Západoslovenskej vodárenskej spol. a.s. Nové Zámky k orezaniu stromov. Nakoľko vlastníkom dotknutého pozemku je Západoslovenská vodárenská spoločnosť, a. s., OZ Nové Zámky.

S pozdravom
Nikoleta Makaiová
sekretariát primátora Nové Zámky
07. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Dňa 26. 5. 2016 aktivační pracovníci mesta Nové Zámky vyčistili od odpadov okraje pri komunikácii Šurianska cesta.
Pracovníci Strediska správy a údržby Nové Zámky dňa 31. 05. 2016 orezali konáre drevín, ktoré zasahovali do cestného telesa.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.