Chodník na Nitrianskej ceste

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Vyriešený
meno
Szabolcs Szalai 09. septembra 2016

Dobrý deň!

Chcel by som sa spýtať, že či je v plánoch mesta zrekonštruovať chodník aj na Nitrianskej ceste, nakoľko sa teraz robí veľká rekonštrukcia chodníkov? Tento úsek je v celej dĺžke zanedbaný a v hroznom stave a to najmä za daždivého počasia je úplne nepriechodná v niektorých častiach. Bolo by vhodné taktiež na tomto úseku vyčlenenie bezpečnej cyklotrasy, keďže je to jeden z hlavných ťahov cez mesto a je využívaný aj cyklistami, pričom pre nich je často život ohrozujúce prejsť cez tento úsek.

S pozdravom,

Szalai

13. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Zaoberá sa ním Odbor komunálnych služieb, o jeho priebehu Vás budeme informovať.

S pozdravom

Peter Kijaček
sekretariát primátora mesta Nové Zámky
14. október 2016

Szabolcs Szalai

Dobrý deň,

chcem sa spýtať, či je nejaký posun dopredu v tomto podnete? Už uplynulo vyše mesiaca a zatiaľ som od Vás dostal len všeobecnú odpoveď. Je veľmi smutné, že chodník pri hlavnom ťahu cez mesto vyzerá v takomto dezolátnom stave.
28. február 2017

Szabolcs Szalai

Dobrý deň.
Ani po pol roku som nedostal bližšie vyjadrenie k môjmu podnetu. Rád by som vedel, či je v pláne tento celkom dlhý úsek opraviť a urobiť na tejto ulici slušný chodník?
13. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujeme za Váš podnet. Chodník na Nitrianskej ceste je zaradený do harmonogramu prác na rok 2017 a to jedna strana chodníka od Bernolákovho parku po OD Tesco.


S pozdravom
Ing. Peter Morvai
MsU Nové Zámky
Odbor komunálnych služieb

14. apríl 2017

Szabolcs Szalai

Dobrý deň.

Ďakujem za odpoveď. Teší ma, že je pozitívny posun v tomto podnete. Verím tomu, že novému chodníku sa budú tešiť viacerí občania mesta.

S pozdravom

Szalai
02. august 2019

Veronika Sedláčková

Chodník na oboch stranách cesty prešiel rekonštrukciou. Ďakujeme :)
02. august 2019

Veronika Sedláčková

Prikladám fotodokumentáciu z dnešnej prechádzky.
11. august 2019

Szabolcs Szalai

Dobrý deň,

myslím si, že podnet bol vyriešený len čiastočne. Je pravda, že sa spravil pekný chodník, čo je chvályhodné, avšak časť od Meďerskej ulice až po kruhový objazd pri križovatke so Slovenskou ulicou je stále v takom istom stave, ako na posledných troch fotkách z pred 3 rokov v mojom podnete. Je síce pravda, že tá časť už nepatrí k Nitrianskej ceste, ale bola a stále je v najhoršom stave z celého úseku. V daždi sú tam obrovské kaluže a v zime je to čistý adrenalín prejsť ten úsek, aby sa človek nepošmykol a neskončil pod kolesami áut. Je v pláne zrekonštruovať aj túto časť? A s nejakou vyznačenou bezpečnou cyklotrasou sa nebude rátať po Nitrianskej? Je to tam extrémne nebezpečné jazdiť na bicykli.

S pozdravom,

Szalai

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania