Aktualizovať podnet
Smetisko na pešej zóne počas Vianočných trhov, 11.12.2016

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Smetisko na pešej zóne počas Vianočných trhov, 11.12.2016

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Vyriešený
meno
Martin Vyžinkár 12. decembra 2016

Pešia zóna, nedeľa 11. december 2016
V meste sú Vianočné trhy (alebo čosi im podobné), na námestie prichádza viac ľudí ako zvyčajne, každý si dá aspoň jeden punč, zahodí aspoň jeden plastový pohár - odpadkové koše sú teda plnšie ako zvyčajne, k tomu veterné počasie (nie nezvyčajné v tomto ročnom období). Výsledok vidíte na fotografiách spravených v nedeľu večer. Zážitok z prechádzky mestom, námestím a pešou zónou bol veľmi silný! Je ťažké predpokladať takýto výsledok? Je ťažké zabezpečiť zvýšenú frekvenciu odvozu odpadkov počas sviatkov, viac odpadkových košov počas podobných akcií, upratanie ulíc centra hoci aj počas víkendových dní? Skôr ako bude odpoveď nie preto&preto prezrite si, prosím, ešte raz priložené fotografie. Pripomína Vám to Vianočné mesto?
S pozdravom, MV

15. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Ďakujeme za Vás podnet. Dňa 11.12.2016 mohlo dôjsť k znečisteniu pešej zóny z dôvodu veterného počasia. Pešiu zónu dočistili pracovníci na aktivačných prácach hneď ráno dňa 12.12.2016, tak ako to robia každé ráno. Počas vianočných trhov za poriadok v centre mesta je zodpovedný organizátor akcie – NOVOVITAL Nové Zámky.
Z dôvodu vianočných trhov na Hlavnom námestí je pridelený zvýšený počet 1100 l kontajnerov na komunálny odpad.


S pozdravom

Hildegarda Vanyová

Mesto-Mestský úrad
Odbor komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania