Prístup na chodník na ul. G. Bethlena pri Bille

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Neriešený
meno
Peter 16. januára 2017

Na ul. G. Bethlena pri parkovisku predajne Billa na rohu je novinový stánok pri ktorom je postavená chladnička Coca Cola. Táto je umiestnená v strede chodníka, priamo za bezbariérovým nájazdom naň. Dokedy tam bude? Mestská polícia to nevidí? Prosím o odstránenie tejto prekážky z verejného chodníka.

20. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Zaoberá sa ním Odbor komunálnych služieb a Majetkovoprávny odbor. O jeho priebehu Vás budeme informovať.

S pozdravom,
Peter Kijaček
sekretariát primátora mesta Nové Zámky
01. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
po vykonanom šetrení týkajúcom sa stánku pri Bille a telefonáte s majiteľom , po zlepšení počasia majiteľ PNS prisľúbil Coca-Cola chladničku premiestniť na miesto nachádzajúce sa mimo miestnej komunikácie (chodníka).“



S pozdravom,
JUDr.Liana Bernátová
Mestský úrad Nové Zámky
majetkovoprávny odbor
14. apríl 2017

Peter

Podľa vyjadrenia MsÚ Nové Zámky, predmetná chladnička bude premiestnená keď bude lepšie počasie. Pýtam sa kedy bude to lepšie počasie na presun chladničky z chodníka, aby slúžil na ten účel na ktorý bol vybudovaný? Podľa mňa je už dosť dobré počasie na hocijakú prácu.
29. jún 2017

boris cernai

Dobrý deň,
tento týždeň sme na G.Bethlena mali 31 stupňov. Je to už príliš? Na aké konkrétne počasie čakáte? Cez víkend má pršať, bude to v poriadku? Alebo na jeseň? Máte konkrétnu predstavu o dobrom počasí? Chladnička tam stále je.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania